Opnames 'Star Wars: Episode VII' officieel van start

Bad Robot plaatst een behind-the-scenes foto op Twitter.

De opnames van Star Wars: Episode VII zijn officieel van start. Bad Robot, het productiehuis van regisseur J.J. Abrams, plaatste onderstaande behind-the-scenes afbeelding op zijn Twitter-pagina. Daarop zien we niet bepaald veel, maar het is een mooie manier om bekend te maken dat de opnames van start zijn.

De productie bevindt zich op dit moment in de woestijn van Abu Dhabi. Onlangs was daar nog een bericht over. Daaruit bleek dat de set zich ver van de bewoonde wereld af bevindt. Naar alle waarschijnlijkheid worden er scènes opgenomen die zich op de woestijnplaneet Tatooine afspelen.

Verder zou er een stad zijn nagebouwd, compleet met een marktplaats, een toren, een huis, een groot ruimteschip en een dozijn landspeeders. Ook zou er een grote krater zijn en die moet eruit zien als een crashplaats.


Van de oude cast keren een boel mensen terug: Han Solo (Harrison Ford), Princess Leia (Carrie Fisher), Luke Skywalker (Mark Hamill), C-3PO (Anthony Daniels), Chewbacca (Peter Mayhew) en R2-D2 (Kenny Baker). Nieuwe castleden zijn verder John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson en Max von Sydow.

De film gaat in december 2015 in première.

NieuwsFilm

meest populair