Bioscoopreleases week 20

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Godzilla (2014)


Joe Brody is een wetenschapper, werkzaam in Japan. Hij ontdekt een anomalie in sonargegevens en gaat op onderzoek uit. Maar dan breekt de hel los. Ondertussen probeert zijn stiefzoon Ford, een jonge marineofficier, terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle, een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.
Bekijk de afbeelding

Sabotage (2014)

Regie: David Ayer

In Breacher pleegt een elitekorps een aanslag op een beveiligd huis van drugsbazen, waarbij de militairen miljoenen dollars incasseren. Het korps denkt dat de missie is geslaagd, maar dan wordt de ene na de andere agent vermoord.
Bekijk de afbeelding

A Haunted House 2 (2014)


Malcolm hertrouwt met Megan, die twee kinderen heeft. Met de nodige hilarische situaties als gevolg.
Bekijk de afbeelding

Zombie: The Resurrection of Tim Zom (2014)

Regie: Billy Pols
Cast: Tim Zom

Tim Zom is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid en vecht zich los van een duister verleden om internationaal door te kunnen breken als professioneel skateboarder. Zijn carrière brengt hem van Rotterdam naar Los Angeles, waar hij tegen alle verwachtingen in uitgroeit tot een held.
Bekijk de afbeelding

La banda Picasso (2012)


In 1910 vormde zich in Parijs rondom Picasso een groepje kunstenaars. Zij wilden de oude garde van hun voetstuk halen en noemen zich de Bende van Picasso. Eén van hen, Gery Pieret, ook wel bekend als de Baron, laat zien hoe gemakkelijk het is om een aantal Iberische bustes te ontvreemden uit het Louvre. Een paar weken later verneemt de wereld geschokt dat de Mona Lisa uit het museum is gestolen en wordt de groep beschuldigd van deze diefstal. Picasso moet getuigen in de zaak...
Bekijk de afbeelding

Supercondriaque (2014)

Regie: Dany Boon

De 40-jarige Romain Faubert heeft geen vrouw en geen kinderen. Als fotograaf voor een online medisch woordenboek heeft hij maar een moeilijk leven. Hij heeft last van hypochondrie en heeft als enige vriend de huisarts Dimitri Zvenka, die ooit de fout maakte vriendelijk tegen Romain te zijn. Daar heeft hij nu spijt van, want Romain is een opdringerige patiënt die de dokter en zijn vrouw op de zenuwen werkt. De enige uitweg lijkt het vinden van een vrouw voor Romain, maar dat is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt.
Bekijk de afbeelding

Sacro GRA (2013)

Cast: --

Gianfranco Rosi reist al meer dan twee jaar in een busje over de gigantische ringweg van Rome, de Grande Raccordo Anulare (GRA). Hij wil onzichtbare werelden en mogelijke toekomsten ontdekken in dit rumoerige gebied. Meerdere mensen komen naar voren, die allemaal iets met de GRA te maken hebben.


NieuwsFilm

meest populair