Nieuwe details over 'Star Wars: Episode VII'

En enkele andere geruchten zijn bevestigd en hoe ziet de set in Abu Dhabi eruit?

De nieuwe Entertainment Weekly biedt een boel informatie over het casten van Star Wars: Episode VII. Daarnaast is er wat informatie over de opnames van de film die in Abu Dhabi plaats zullen vinden. Foto’s hoeven we daar waarschijnlijk niet van te verwachten, maar details zijn er wel al.

Maar eerst het artikel van Entertainment Weekly. Het tijdschrift heeft zijn informatie van een aantal ”bronnen met directe informatie over het project, die spraken onder de voorwaarde van anonimiteit” gaven wat informatie over de film van regisseur J.J. Abrams. Het belangrijkste nieuws dat Entertainment Weekly presenteert gaat over Han Solo, die wederom gespeeld wordt door Harrison Ford.

Volgens het tijdschrift wordt hij beschouwd als een co-hoofdrolspeler, samen met ”drie van de jongere acteurs.” Interessant is ook dat toen George Lucas nog bezig was met de film, de oude castleden, Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford, al getekend hadden. Hun personages krijgen ook grote rollen, maar die van Ford wordt dus de grootste.

Ook bevestigde het tijdschrift een eerder bericht dat de casting nog altijd niet rond is. De meeste hoofdrolspelers waren al gevonden, maar het herschrijven van het scenario van Michael Arndt heeft de productie flink vertraagd en daarmee ook het vinden van de rest van de cast. Er verschoven immers nog wat rollen en plotdetails. Al in januari was er begonnen met het casten van de film.

Maar ”een aantal rollen moeten nog gecast worden, waaronder een grote vrouwelijke hoofdrol.” En verder schrijft EW dat ”het scenario van Michael Arndt flink herschreven is door J.J. Abrams en co-schrijver Lawrence Kasdan. Dat vertraagde het castingproces, daar personages en plotdetails veranderd werden.”

Dan is er nog wat informatie over de opnames in Abu Dhabi. Daar worden hoogstwaarschijnlijk scènes die zich afspelen op de woestijnplaneet Tatooine opgenomen. Volgens The National is er een volledige stad gebouwd in de woestijn. Daar bevinden zich een marktplaats, een toren, een huis, een groot ruimteschip en een dozijn landspeeders. Ook zou er een grote krater zijn en die moet eruit zien als een crashplaats. Omdat de locatie zo ver afgelegen ligt, hoeven we van deze locatie geen foto’s te verwachten.

Star Wars: Episode VII gaat op 18 december 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair