Bioscoopreleases week 19

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Bad Neighbours (2014)


In deze komedie trekken Kelly (Byrne) en Mac (Rogen) hun nieuwe woning in, maar komen er al snel achter dat ze een groep studenten als buren krijgen. Helaas voor beide partijen is het geen goed "huwelijk".
Bekijk de afbeelding

Brick Mansions (2014)


Een agent gaat undercover om een crimineel tegen te houden die een neutronenbom gestolen heeft.
Bekijk de afbeelding

Muppets Most Wanted (2014)


Terwijl ze op een grote wereldtour zijn, worden de Muppets meegesleurd in een complot om in heel Europa juwelen te stelen.
Bekijk de afbeelding

The Quiet Ones (2014)

Regie: John Pogue

Een onorthodoxe, charismatische professor gebruikt controversiële methodes om zijn beste studenten mee te laten werken aan een gevaarlijk experiment. Met hun hulp probeert hij vanuit negatieve, menselijke energie een geest op te wekken. Maar dan vinden er enkele angstaanjagende gebeurtenissen plaats en beseffen de betrokkenen zich al snel dat ze iets vreselijks in werking hebben gesteld.
Bekijk de afbeelding

The Face of Love (2013)

Regie: Arie Posin

'The Face of Love' vertelt het verhaal van de weduwe Nikki (Annette Bening) die, enkele jaren na het verlies van haar man Garrett, een man genaamd Tom (Ed Harris) ontmoet. Tom lijkt precies op haar overleden echtgenoot. Plotseling wordt ze overspoeld door oude gevoelens en realiseert ze zich dat ze de liefde van haar leven heeft ontmoet... voor de tweede keer.
Bekijk de afbeelding

Tracks (2013)


In 1977 besluit schrijfster Robyn Davidson om met een aantal kamelen een tocht van 2700 km dwars door de Australische woestijn te maken, enkel vergezeld van haar hond Diggity.
Bekijk de afbeelding

Casse-tête chinois (2013)


De veertigjarige man Xaviers Rousseau ervaart het leven niet zo gemakkelijk. Zijn ex-vrouw Wendy besluit met de kinderen naar New York te verhuizen. Xavier kan echter niet zonder hen, en verhuist mee. Of zijn leven daarmee makkelijker wordt?
Bekijk de afbeelding

Anni felici (2013)


Guido is een narcistische kunstenaar. In zijn atelier krijgt hij het gezelschap van een aantal erg knappe vrouwen. Dat wekt de jaloezie en woede op bij zijn vrouw Serena. Dankzij de hulp van een galeriehoudster, krijgt hij een grote opdracht voor een tentoonstelling in Milaan. Die loopt op rampzalige wijze mis, en vervolgens beschuldigd een lokale kunstcriticus Guido ervan een gebrek aan passie te hebben. En dan besluit zijn vrouw om de kinderen mee te nemen naar een feministische retraite in Frankrijk, op uitnodiging van dezelfde galeriehoudster die zijn carrière een boost gaf. Genoeg problemen dus voor de narcistische Guido!
Bekijk de afbeelding

The Weight of Elephants (2013)


De tienjarige Adrian is een gevoelige en ook eenzame jongen. Hij werd op jonge leeftijd door zijn moeder achtergelaten bij zijn grootmoeder en zieke oom. Als drie kinderen uit het dorpje verdwijnen, worstelt Adrian steeds meer met zijn angsten. Dan komen Nicole en haar broertje en zusje tegenover hem wonen en groeit er een hechte vriendschap tussen de kinderen. Ze lijken alles te hebben waar Adrian ooit over gedroomd heeft, maar er lijkt iets mis te zijn met hen...


NieuwsFilm

meest populair