Bioscoopreleases week 17

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Regie: Marc Webb

Spider-Man (Andrew Garfield) krijgt het druk in deze film. Hij leidt zijn gewone leventje als Peter Parker, samen met zijn grote liefde Gwen Stacy (Emma Stone). Maar er is natuurlijk ook nog zijn buitengewone leven als gekostumeerde held Spider-Man. In dat kostuum probeert hij New York te beschermen. Maar als zich een nieuwe, machtigere slechterik de vorm van Electro (Jamie Foxx) aandient, moet bij zichzelf op zoek naar kracht. Ook keert zijn oude vriend Harry Osborn (Dane DeHaan) onverwacht terug. Dat is het moment waarop Peter zich realiseert dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.
Bekijk de afbeelding

The Other Woman (2014)


De komedie The Other Woman draait om een vrouw die erachter komt dat zij het liefje is van een getrouwde man. Nadat ze is bijgekomen van de schrik, besluit ze wraak te nemen op de man door aan te pappen met zijn vrouw.
Bekijk de afbeelding

Metro Manila (2013)

Regie: Sean Ellis

Oscar Ramirez en zijn familie vluchten weg van het armoedige leven op de rijstvelden van de Filippijnen. Eenmaal aangekomen in Manila, de hoofdstad, krijgt Oscar een baan bij een bedrijf dat gepantserde wagens rondrijdt, en zijn baas Ong neemt hem onder zijn vleugels. Al snel blijkt het leven in Manila lang niet zo goed te zijn als Oscar had gehoopt.
Bekijk de afbeelding

Les salauds (2013)


Marco Silvestri, kapitein van een containerschip, spoedt zich naar Parijs. Zijn zus Sandra is wanhopig. Haar echtgenoot heeft zelfmoord gepleegd, de familiezaak is failliet en haar dochter is in een psychiatrische instelling opgenomen. Volgens Sandra is dit allemaal de schuld van de machtige zakenman Edouard Laporte. Marco is vastberaden om wraak te nemen en verhuist naar het gebouw waar Raphaëlle, de minnares van Laporte, woont. Maar Marco is niet voorbereid op de schaamteloze en geheime manipulaties van Sandra... En hij heeft er ook geen rekening mee gehouden dat hij verliefd zou worden op Raphaëlle.
Bekijk de afbeelding

Last Hijack (2014)

Cast: --

Documentaire die het leven van twee piraten voor de Somalische kust volgt.
Bekijk de afbeelding

Les garçons et Guillaume, à table! (2013)


De jonge Guillaume wordt door zijn moeder en familie gezien als een meisje. Gedreven door zijn obsessieve bewondering voor zijn moeder, is Guilleme ervan overtuigd geraakt haar dochter te zijn. Hij gedraagt zich er zelfs naar. Maar nu hij ouder wordt, begint hij een zoektocht naar zijn ware identiteit.
Bekijk de afbeelding

Diplomatie (2014)


In de nacht van 24 op 25 augustus 1944 ligt het lot van Parijs in de handen van één man. Generaal Von Choltitz bereidt zich er op bevel van Hitler op voor om Parijs op te blazen. Hij heeft nog nooit een bevel genegeerd en dat baart de Zweedse consul Nordling zorgen. Hij neemt daarom een geheime trap die leidt naar de vertrekken van de generaal in Hotel Meurice. Daar probeert hij hem ervan te overtuigen om Parijs niet te laten exploderen. Het enige wapen waarvan hij daarbij gebruik kan maken is diplomatie.
Bekijk de afbeelding

Minuscule - La vallée des fourmis perdues (2013)

Cast: --

Door een plotselinge storm wordt een picknickplaats plotseling verlaten. Als gevolg daarvan ontstaat er een oorlog tussen twee rivaliserende mierenkolonies. De inzet is een grote doos suiker. In deze onrust raakt een jong lieveheersbeestje bevriend met een zwarte mier en hij besluit haar te redden uit het rode mierennest.
Bekijk de afbeelding

Love Eternal (2013)


Ian Harding is 26 jaar oud en een onrustige jonge man. Als zijn moeder overlijdt, verlaat hij het huis gedurende tien jaar niet. Dan wordt hij gedwongen een wereld te ontdekken waarvan hij het bestaan vergeten was. De buitenwereld is vreemd en verwarrend, en als hij denkt op te geven, dient zich een levenslustige jonge vrouw aan.


NieuwsFilm

meest populair