Opnames 'Star Wars: Episode VII' al van start

En de cast is ook al grotendeels gevonden.

In een interview vertelde Disney voorzitter Alan Horn dat de opnames van Star Wars: Episode VII al zijn begonnen. Ook maakte hij bekend dat de cast bijna verzameld is nu. ”Er hebben al een boel acteurs getekend,” vertelde Horn in een interview met THR.

”Maar we zijn nog niet helemaal klaar,” voegde hij daaraan toe. De opnames blijken verder ook al begonnen te zijn, in tegenstelling tot eerdere berichten waaruit bleek dat de opnames van de film pas over een maand van start zouden gaan.

Dat blijkt dus wel wat anders te zitten. Waar de opnames op dit moment precies plaatsvinden is niet bekend. Er wordt o.a. gespeculeerd dat dit in Caïro, Egypte, het geval zou zijn. Verder vertelde Horn nog dat het erg moeilijk was om een goed scenario op te stellen.

”Het gaat allemaal om het scenario,” aldus Horn. ”Het moet scenario, scenario, scenario zijn.” Vervolgens werd hem gevraagd of het scenario nu helemaal goed is. ”Eigenlijk wel ja,” vertelde hij. Het scenario is nu geschreven door Lawrence Kasdan en regisseur J.J. Abrams en gebaseerd op een eerste versie van Michael Arndt.

Tot slot wilde Horn nog wel iets kleins kwijt over het verhaal van de film. De film pikt het verhaal op ”waar deel zes eindigde. En wat er in die 35 jaar sindsdien allemaal gebeurd is.”



NieuwsFilm

meest populair