Russell Crowe niet in 'Batman vs. Superman'

Hij is in elk geval niet gevraagd.

Vorig jaar vertelde Russell Crowe nog dat hij een spin-off van Man of Steel, die zich volledig af zou spelen op de planeet Krypton, wel ziet zitten. Nog altijd is daar geen nieuws over gekomen (al heeft Warner wel laten weten binnenkort met grote aankondigingen te komen rond het DC universum, dus wie weet), maar nu hebben we in ieder geval wat informatie over de rol van Crowe in Batman vs. Superman.

Of beter: het gebrek aan een rol voor Crowe in die film. In gesprek met Yahoo! vertelde de acteur dat hij nog niet gevraagd is voor de film. ”Ik denk niet dat ze me nodig zullen hebben. Ik geloof dat ze een ander pad volgen nu,” aldus Crowe. ”Je weet dat ze nu twee superheldenwerelden laten clashen.”

We hoeven dus niet te rekenen op een terugkeer van de holografische Jor-El in de film. Wel keert zijn zoon, Clark / Superman (Henry Cavill) terug. Ook zien we voor het eerst Ben Affleck als Batman. Verder speelt Jesse Eisenberg de rol van Lex Luthor en Jeremy Irons is Alfred Pennyworth. Tot slot speelt Gal Gadot Wonder Woman.

De film gaat in mei 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair