DVD releases week 14

Met o.a. La Grande Bellezza.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Das letzte Schweigen (2010)


Op een warme zomeravond verdwijnt de 13-jarige Sinikka. Haar fiets wordt gevonden op exact dezelfde plaats waar 23 jaar eerder een meisje werd vermoord. Voor de ouders van Sinikka begint het zenuwslopende wachten en ook de moeder van de destijds vermoorde Pia wordt opnieuw met het tragische verleden geconfronteerd.
Bekijk de afbeelding

Man of Tai Chi (2013)


Een jonge krijgskunstenaar is ongeëvenaard wat betreft zijn Tai Chi-vaardigheden. Doordat hij zo ontzettend goed is, belandt hij in een lucratieve, ondergrondse vechtarena. In een futuristische ruimte wordt hij blootgesteld aan de trucs van de meest gevaarlijke vechtmachines. Hier gelden geen regels en zijn geen scheidsrechters aanwezig. Hier gaat het enkel en alleen om het vechten. Ondertussen is de politie druk doende om deze geheime organisatie te ontmantelen.
Bekijk de afbeelding

Paradise (2013)


'Paradise' gaat over Lamb, een zeer gelovig vrouw die verschrikkelijke brandwonden oploopt als gevolg van een vliegtuigcrash. Ze besluit om in Las Vegas een zondig leven te gaan leiden, maar vindt gaandeweg haar geloof weer terug.
Bekijk de afbeelding

La grande bellezza (2013)


Het verhaal van een ouder wordende schrijver, die bitter terugkijkt op zijn passievolle, verloren jeugd. Tegelijkertijd is de film een portret van het hedendaagse Rome.
Bekijk de afbeelding

Avant l'hiver (2013)


Paul heeft nooit getwijfeld aan de keuzes die hij gemaakt heeft. Na de zijn studie medicijnen is hij getrouwd met de knappe Lucie, die haar eigen carrière heeft laten varen om haar man te steunen. Hij is altijd trouw geweest, heeft respect afgedwongen van zijn collega's, heeft een zoon grootgebracht en een mooi huis gebouwd. Maar nu, in de herfst van zijn carrière, zet iets dit misschien allemaal onder druk. Het begint met een toevallige ontmoeting met de jonge, mysterieuze Lou.
Bekijk de afbeelding

Les rencontres d'après minuit (2013)


Aki en Mathias vatten het plan op een grote orgie te organiseren. Dat doen ze met Udo, een meid die als travestiet werkt. In hun appartement verwelkomt het drietal hun gasten: een sloerie, een tiener, een dekhengst en een ster. Elk van hen heeft zo een eigen verhaal te vertellen.
Bekijk de afbeelding

Barbie: The Pearl Princess (2014)


Barbie speelt Lumina. Ze is een zeemeermin met de macht om de kleur van parels te veranderen. Opgewekt werkt ze in een kapsalon voor meerminnen. Op een dag krijgt ze de kans het koninklijk bal bij te wonen, maar daar blijkt iets aan de hand. Schurken proberen de koning af te zetten. Aan Lumina de taak het koninkrijk te redden!


NieuwsFilm

meest populair