'Star Wars: Episode VII' krijgt onbekende cast

Het is de bedoeling van J.J. Abrams om in de voetsporen van Star Wars: Episode IV te treden.

Regisseur J.J. Abrams blijkt van plan te zijn om met zijn Star Wars: Episode VII eenzelfde weg te bewandelen als George Lucas met Star Wars: Episode IV deed. Volgens Dominic Monaghan, die met Abrams gesproken blijkt te hebben over de film, wil Abrams een onbekende cast.

”We hebben het er een paar keer over gehad,” vertelde Monaghan aan Metro. ”Toen ik te horen kreeg dat hij ‘Star Wars’ zou maken, heb ik hem uiteraard gefeliciteerd.” Verder bleken de twee het gehad te hebben over wat voor cast Abrams wil verzamelen voor de film.

”We hebben het er een paar keer over gehad en hij vertelde, ‘We stellen een cast van onbekende acteurs op. We willen in de voetsporen van de cast van ‘New Hope’ treden, want Harrison Ford was toen nog niet bekend, Mark Hamill ook niet en Carrie Fisher ook niet’,” aldus Monaghan.

Dit zou volgens de acteur vooral zijn opdat mensen die de film kijken niet denken: ”Oh hey, dat is die gast van die film!” Dan is de film een stuk minder interessant om te kijken. Of hijzelf benaderd is voor een rol? ”Geef me een lichtzwaard en ik zal alles doen.”



NieuwsFilm

meest populair