Peter Mayhew toch als Chewbacca in 'Star Wars: Episode VII'?

Het lijkt er wel op...

Tot nu toe heeft Disney praktisch niets bekend gemaakt over Star Wars: Episode VII. Recent was er nog voor het eerst in tijden een officieel bericht. Geen wonder dus dat er zo nu en dan nieuwe geruchten opsteken. Vandaag hebben we een nieuw verhaal over Peter Mayhew, die de rol van Chewbacca speelde.

Hij zou oorspronkelijk geen rol spelen in de film, omdat hij een dubbele knieoperatie moest ondergaan. Daarom zou hij niet meer de mogelijkheid hebben in de films te spelen. Nu lijkt het erop dat dit misschien toch het geval zal zijn

Op Twitter maakte Comicpalooza Con bekend dat hij niet zou komen. Oorspronkelijk was dat wel de bedoeling, maar volgens de organisatie kon dat niet doorgaan wegens verplichtingen bij filmopnames.


Het festival vindt plaats in mei, en tegelijk beginnen de opnames van de nieuwe Star Wars-film. Daar komt bij dat Mayhew bijna nooit films maakt, dus zou het dan toch doorgaan? Hij heeft zelf al eens laten weten graag weer Chewbacca te spelen. Zo bezien klinkt het allemaal niet vreemd.

Wat denken jullie? Keert Mayhew terug?

NieuwsFilm

meest populair