DVD releases week 13

Met o.a. Carrie en Captain Phillips.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Carrie (2013)


Carrie White (Chloë Grace Moretz) is een jong verlegen meisje dat getreiterd wordt door haar klasgenoten en tegelijkertijd overbeschermd wordt door haar diepgelovige moeder (Julianne Moore). Wanneer haar klasgenoten haar tijdens het eindejaarsbal tot het uiterste drijven, ontdekt Carrie dat ze over telekinetische krachten beschikt waarmee ze de stad zal terroriseren. Deze film is een remake van de gelijknamige film uit 1976.
Bekijk de afbeelding

Captain Phillips (2013)


De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Phillips, kapitein van het cargoschip Maersk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar om zijn crew te redden.
Bekijk de afbeelding

Viramundo (2013)


De Braziliaanse muzikant, dichter en politicus Gilberto Gil reist over het zuiderlijk halfrond van Brazilië, via Australië en Zuid-Afrika weer naar Brazilië. Gil introduceert onderweg de verschillende muziekstijlen van de diverse culturen en minderheden. Zijn missie: de promotie van de kracht van culturele diversiteit. Zijn visie op de toekomst: een diverse maar door uitwisseling van gedachten en ideeën verbonden wereld gevuld met muziek.
Bekijk de afbeelding

A Common Man (2013)


Een mysterieuze man (Ben Kingsley) heeft in Colombo, Sri Lanka vijf bommen geplaatst die zijn ingesteld om te ontploffen, tenzij vier belangrijke terroristen onmiddellijk worden vrijgelaten uit de gevangenis. Wanneer hij zijn eisen meedeelt aan de plaatsvervangende inspecteur van de politie (Ben Cross) zet dit een ideologische en dodelijke confrontatie in beweging tussen de waarheid en plicht.
Bekijk de afbeelding

Missionary (2013)


Een alleenstaande moeder raakt verzeild in de problemen als haar romance met een Mormoonse missionaris misloopt. Hij neemt geen genoegen met haar besluit om terug te keren naar haar ex-man, met grote gevolgen.
Bekijk de afbeelding

Snabba cash - Livet deluxe (2013)


De in ballingschap levende Johan is vastberaden erachter te komen wat er met zijn zusje Camilla gebeurd is. Elk spoor wijst op de maffia in Stockholm, waar Jorge de grootste overval in de Zweedse geschiedenis voorbereidt. Tijdens die voorbereidingen ontmoet hij Nadja, een vrouw uit zijn verleden.
Bekijk de afbeelding

Carancho (2010)


Elk jaar komen er in Argentinië meer dan 8.000 mensen om in een verkeersongeluk. Achter elk tragedie zit een hele industrie, gevoed door verzekeringsmaatschappijen en mazen in de wet. Sosa is een advocaat die in ziekenhuizen en politiestations zoekt naar nieuwe klanten. Luján is een jonge dokter uit de provincie en ontmoet Sosa op straat. Daar proberen de twee iemands leven te redden en worden ze verliefd op elkaar.
Bekijk de afbeelding

Moroccan Gigolos (2013)


Drie vrienden dromen ervan een eigen snackbar te openen. Daarvoor hebben ze snel veel geld nodig. Ten einde raad besluiten ze hun lichaam te verkopen aan mooie vrouwen, om snel geld te verzamelen.


NieuwsFilm

meest populair