Bioscoopreleases week 11

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Need for Speed (2014)


'Need for Speed' gaat over een lokale straatracer (Paul), die samen met een arrogante zakenman (Dominic Cooper) samenwerkt. Maar dan wordt hij verraden door zijn collega en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles. Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge premie op zijn hoofd. Het gevolg: Paul moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto's.
Bekijk de afbeelding

The Grand Budapest Hotel (2014)


The Grand Budapest Hotel speelt zich af in het Europa van de jaren 1920. Daar zien we een beroemde hotel conciërge, Gustave H.. Hij erft het schilderij Boy With Apple, nadat zijn one night stand Madame D. vermoord wordt. Haar zoon Dmitri zweert wraak op Gustave, en wijst hem als schuldige aan voor de moord op zijn moeder. Zero Moustafa, de lobbyjongen van het hotel en zijn liefje, Agatha, helpen Gustave het schilderij te verbergen van Dmitri en de autoriteiten.
Bekijk de afbeelding

Hartenstraat (2014)


Sinds de zeventiende eeuw verbinden negen straatjes de Amsterdamse grachten met elkaar. 's Avonds zijn de negen straatjes het domein van hipsters, en overdag is het een winkelbuurt. Iedereen kent elkaar: het is een mini-maatschappij geworden. In de Hartenstraat, het letterlijke hart van de negen straatjes, lijkt het minder gemoedelijk als Katje een high fashionzaak opent. Ze ergert zich aan buurmaan Daan en zijn traiteurzaakje, en hij kan op zijn beurt haar snobistische gedrag niet waarderen. Totdat de twee elkaar online tegenkomen.
Bekijk de afbeelding

Suzanne (2013)


Suzanne en haar oudere zus Maria wonen bij hun vader. Hun moeder is op jonge leeftijd overleden en hun vader is een vrachtwagenchauffeur in de Franse regio Languedoc. Als Suzanne zwanger wordt, besluit ze haar zoontje te houden. Ze noemt hem Charlie, en verliest het contact met haar vader. Een paar jaar later werkt Suzanne in een kantoor van het bedrijf waarvoor haar vader ook werkt. Daar ontmoet ze Nicolas, een kleine crimineel en de twee worden verliefd op elkaar. Maar als Nicolas plotseling weg moet, is het aan Suzanne om te kiezen tussen haar nieuwe liefde en haar familie.
Bekijk de afbeelding

Ana Ana (2013)

Cast: --

Een portret van de levens van vier Egyptische kunstenaressen.
Bekijk de afbeelding

Sadece Sen (2014)


Hazals leven was een tijdlang vreugdeloos, totdat ze Ali ontmoet. Hij is een voormalig bokser. De blinde Hazal herwint door hun verliefdheid langzaam haar zelfvertrouwen. Maar Ali blijkt niet zonder reden zijn bokshandschoenen aan de wilgen gehangen te hebben. Hij draagt een duister geheim met zich mee, dat hun prille geluk onder druk zet.


NieuwsFilm

meest populair