Bioscoopreleases week 10

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

300: Rise of an Empire (2014)

Regie: Noam Murro

Na de overwinning op Leonidas' 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden. Het democratische Athene is de eerste stad die ze tegenkomen op hun pad. De stad heeft een sterke vloot en staat onder leiding van admiraal Themistocles. Themistocles is gedwongen een alliantie aan te gaan met de aartsrivaal van Athene, het oligarchische Sparta, wiens macht ligt bij zijn superieure infanterie. Xerxes heerst echter nog steeds oppermachtig in aantallen, zowel op zee als op land.
Bekijk de afbeelding

Ride Along (2014)

Regie: Tim Story

'Ride Along' is een actiekomedie van regisseur Tim Story (Think Like a Man, Fantastic Four). De film volgt een agent (Kevin Hart) die zijn vriendin ten huwelijk wil vragen. Haar grote broer (Ice Cube), een geroutineerde politieman in Attlanta, vindt dit helemaal niets en daagt zijn toekomstige zwager uit om een dagje met hem in zijn politiewagen mee te rijden.
Bekijk de afbeelding

Kenau (2014)


'Kenau' is een historisch epos over het leven van Kenau Hasselaar. Hasselaar gaf tijdens de Spaanse belegering van de stad Haarlem in 1572 leiding aan een leger dat exclusief uit vrouwen bestond. Ze werd daarbij bovenal gemotiveerd door de executie van haar jongste dochter en de angst dat dit ook met haar andere dochter zou gebeuren.
Bekijk de afbeelding

Best Night Ever (2014)


Vier jonge dames gaan bij wijze van een vrijgezellenfeestje naar Las Vegas om te feesten. Dat gaat uiteraard volledig mis, met de nodige hilarische situaties als gevolg.
Bekijk de afbeelding

We are the best (2013)


Drie twaalf- en dertienjarige meisjes richten in Stockholm een punkband op.
Bekijk de afbeelding

Miele (2013)


Irene, ookwel bekend als 'Honey', probeert mensen te helpen die dat het meeste nodig hebben. Op een dag krijgt ze te maken met Grimaldi en zijn onzichtbare kwelling.


NieuwsFilm

meest populair