DVD releases week 10

Met o.a. Lovelace, Insidious 2 en La Vie d'Adèle.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Lovelace (2013)


Film over het tragische leven van porno-actrice Linda Lovelace, die over de gehele wereld beroemd werd met haar hoofdrol in Deep Throat (1972).
Bekijk de afbeelding

Extraterrestre (2011)


De meeste mensen weten wel wat ze moeten doen als op een dag de lucht gevuld is met vliegende schotels: zo snel als je kunt wegrennen. Maar wat doe je als de invasie begint terwijl je in de flat van het meisje van je dromen bent?
Bekijk de afbeelding

Insidious: Chapter 2 (2013)

Regie: James Wan

Josh (Patrick Wilson) en Renai Lambert (Rose Byrne) zijn dolgelukkig met de terugkeer van hun zoon Dalton (Ty Simpkins), die ternauwernood een bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen met behulp van zijn vader. Josh' ongewone connectie met deze bovennatuurlijke wereld blijft echter een gevaar. De Lamberts besluiten samen om dieper in zijn jeugd te graven om te achterhalen wat de oorzaak is van deze connectie.
Bekijk de afbeelding

Mandela: Long Walk to Freedom (2013)


Dit is het verhaal van Nelson Mandela's buitengewone levensloop, vanaf zijn jeugdjaren in een boerendorpje, over zijn ruim 27 jaar durende gevangenschap op Robbeneiland tot zijn inhuldiging als de eerste democratisch verkozen president van Zuid-Afrika. Mandela is het verhaal van een gewone man die de uitdagingen van zijn tijd niet uit de weg ging en triomfeerde - een intiem portret over een modern icoon.
Bekijk de afbeelding

La vie d'Adèle (2013)


De 15-jarige Adèle droomt van de liefde. Wanneer ze de geheimzinnige, blauwharige Emma ontmoet, neemt haar leven een andere wending. Door Emma leert ze zichzelf beter kennen en zo ontdekt ze langzamerhand dat ze op meisjes valt.
Bekijk de afbeelding

The Family (2013)

Regie: Luc Besson

'The Family' is een verfilming van de roman Badfellas van Tonino Benacquista. Het gaat over een maffiafamilie die naar Frankrijk wordt verplaatst in het kader van het getuigenbeschermingsprogramma. Hoe ze ook hun best te doen een nieuw leven te beginnen in Frankrijk, hun oude leven blijft hen achtervolgen, waardoor ze uiteindelijk toch weer hun toevlucht zoeken in gewelddadige oplossingen.
Bekijk de afbeelding

Gabrielle (2013)


Gabrielle is een jonge vrouw met het Syndroom van Williams. Zij geniet zo van het leven dat je automatisch met haar mee geniet, en ze heeft een exceptionele gave voor de muziek. Sinds ze haar vriend Martin heeft ontmoet, in het recreatiecentrum waar ze koorleden zijn, zijn ze onafscheidelijk geweest. Maar, omdat ze 'anders' zijn, zijn hun geliefden bang voor hun relatie. Terwijl het koor zich voorbereidt op een belangrijk muziekfestival, probeert Gabrielle alles wat in haar macht ligt om haar onafhankelijkheid te bereiken.
Bekijk de afbeelding

Contracted (2013)


'Contracted' volgt een jonge vrouw die een onenightstand heeft met een willekeurige vreemdeling. Achteraf trekt ze de conclusie dat ze hier een soa aan heeft overgehouden, maar de werkelijkheid is nog veel erger.
Bekijk de afbeelding

A Long Story (2013)


De onlangs weduwnaar geworden Ward huurt Doru, een Roemeense bouwvakker, in om zijn huis te schilderen. Als Doru plotseling verdwijnt, besluit Ward om de zorg op zich te nemen voor de negenjarige zoon Mihai van Doru. Samen reizen ze af naar Roemenië op zoek naar de moeder van Mihai.
Bekijk de afbeelding

Snails in the Rain (2013)


Tel Aviv in de zomer van 1989. Boaz is een aantrekkelijke student, die door een anonieme man geschreven liefdesbrieven ontvangt. De schrijfsels ondermijnen niet alleen zijn seksuele identiteit, zijn vredige leventje, maar ook zijn relatie met zijn vriendin. Wie is toch die man? En waarom koos hij juist voor Boaz?
Bekijk de afbeelding

Repeaters (2010)


Drie jonge buitenstaanders leiden bizarre levens. Om onverklaarbare redenen herhalen hun dagen zich, terwijl ze worstelen met persoonlijke demonen en verslavingen. Ieder heeft de wil en mogelijkheid om elke fantasie die ze maar hebben uit te laten komen, maar zonder effect op de lange termijn. Niemand is in staat om te voorkomen dat morgen hetzelfde is als gisteren. Uiteindelijk moet elk van de buitenstaanders een keuze maken die hun leven zal veranderen, en ook dat van andere mensen.
Bekijk de afbeelding

Ice Soldiers (2013)


In het noordelijkste puntje van Canada zitten ingevroren in het ijs genetisch gemodificeerde Russische supersoldaten. Een groep wetenschappers ontdekt hen en ontdooit de lichamen. Maar dan blijkt met welke missie de soldaten daar waren: zoveel mogelijk schade aanrichten op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Aan de wetenschappers de taak de supersoldaten tegen te houden en de Westerse samenleving van de ondergang te redden.
Bekijk de afbeelding

Cubicle Warriors (2013)


Twee pas afgestudeerde vrienden beginnen aan een knotsgekke missie. Ze willen een investeringsbank zijn malafide praktijken laten stoppen. De bank speelt met de studentenleningen en dat vinden de twee niet o.k.!


NieuwsFilm

meest populair