Zack Snyder over 'Batman vs.Superman'

De film heeft mogelijk niets te maken met eerder verschenen comics.

In gesprek met de Los Angeles Times ging regisseur Zack Snyder in op zijn plannen met Batman vs. Superman. Hij gaf enkele details over de aankomende superheldenfilm waarin Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

”We maken ons op om over een maand te beginnen met de opnames,” vertelde Snyder. ”Het wordt geweldig. We testen de pakken nog. Het nieuwe Batsuit en het Superman pak. Het was zelfs niet met de acteurs, maar gewoon om ze te zien. Ik stond daar en de pakken stonden naast elkaar en ik dacht, ‘Iemand! Neem een foto! Dit is nooit eerder gebeurt!”

Verder vertelde hij dat de film, in tegenstelling tot wat gedacht werd, niet veel te maken heeft met een comic. Mogelijk dus ook niet met de comics van Frank Miller waarin Batman en Superman het tegen elkaar opnemen. ”Het wordt geweldig. De film neemt letterlijk de universa van Man of Steel en Batman en laat ze exploderen!”

Verder ging Snyder nog in op de vele geruchten en online commentaren op zijn film. ”We kennen het materiaal. Maar helaas kennen de fans het materiaal niet. Dus, we maken beslissingen over de cast op basis van wat er in het scenario gebeurt. En we hopen dat we zo origineel blijven. Ik begrijp het canon, ben niet gek. Ik weet wat deze personages vanuit een mythologisch standpunt nodig hebben."

Batman vs. Superman gaat in mei 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair