Bioscoopreleases week 8

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Lone Survivor (2013)

Regie: Peter Berg

Lone Survivor is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marcus Luttrell. In het boek omschrijft Luttrell de barre tocht die hij en zijn collega-SEAL's moesten maken door Afghanistan nadat ze in 2005 in een hinderlaag van de Taliban liepen.
Bekijk de afbeelding

Winter's Tale (2014)


Winter's Tale gaat over een dief die inbreekt in een New Yorkse villa en daar de jonge vrouw die daar woont en op sterven ligt ontmoet. Dat is het begin van een vele vreemde gebeurtenissen, met onder meer maffiabazen, demonen en andere bovennatuurlijke elementen.
Bekijk de afbeelding

12 Years a Slave (2013)


12 Years of a Slave is gebaseerd op de memoires van Solomon Northrup (Ejiofor). Deze Northrup was in de 19e eeuw een vrije zwarte man die leefde in New York toen twee mensen bij hem langskwamen en hem een baan in Washington aanboden. Daar werd hij ontvoerd en gedwongen tot een gruwelijk leven als slaaf onder verschillende eigenaren.
Bekijk de afbeelding

Vampire Academy (2014)


'Vampire Academy: Blood Sisters' gaat over Rose Hathaway (Deutch), half mens, half vampier. Haar soort, ook wel Dhampir genaamd, heeft als doel het beschermen van de Moroi, vreedzame en sterfelijke vampieren. Deze worden namelijk belaagd door bloeddorstige, onsterfelijke vampieren, Strigoi genaamd.

Bekijk de afbeelding

Shado'Man (2013)

Regie: Boris Gerrets

Jonge mannen en vrouwen komen 's nachts samen in de straten van Freetown, Sierra Leone. Vaak zijn ze kreupel, of geamputeerd. Het zijn de slachtoffers van de burgeroorlog, die iniddels tien jaar geleden plaatsvond. Verlaten door hun familie, of afgesneden van de maatschappij moeten op straat leven. De groep vormt een hechte gemeenschap en droomt ervan ooit een eigen huis te hebben en daarvoor kopen ze elke dag een paar bakstenen...


NieuwsFilm

meest populair