Opnames 'Star Wars: Episode VII' in mei

Ook zouden de hoofdrolspelers al gevonden zijn.

Een officiële titel is er nog niet. Het is nog niet zeker wie er allemaal voor de camera verschijnen. Maar volgens Hitfix is nu zeker wanneer de opnames van Star Wars: Episode VII van start moeten gaan. Dat zou in tegenstelling tot wat Carrie Fisher eerder vertelde pas in mei moeten zijn.

Hitfix baseert zich op zijn eigen (anonieme) bronnen, maar haalt tegelijk een opmerking van regisseur J.J. Abrams aan. Hij vertelde tijdens de Television Critics press tour dat hij van plan is om de opnames van de film in mei te laten beginnen. Die plannen lijken nu uit te komen. De Pinewood Studios zouden geboekt zijn van mei tot september.

Maar Hitfix gaat nog verder: de hoofdrolspelers zouden allemaal al gevonden zijn, en getekend hebben voor de film. Wie dat precies zijn, weet de site niet, al is er de afgelopen tijd genoeg over gespeculeerd. Zo zouden in elk geval Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford terugkeren.

Ook Saoirse Ronan, Zac Efron en Gary Oldman zouden met J.J. Abrams gesproken hebben over een eventuele rol. Star Wars: Episode VII gaat in december 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair