TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Kill Bill: Vol. 2 (2004)

Zaterdag 21 december om 22:00 op Veronica

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachtse troef in het spel.
Bekijk de afbeelding

Kung Fu Panda (2008)

Zondag 22 december om 20:00 op RTL5

Po is groot, een beetje onhandig en een heel enthousiast type, en een grote fan van een bijzondere vechtsport, het geheimzinnige kungfu. Daar droomt hij van tijdens zijn werk in de bamiwinkel van zijn ouders. Dan gebeurt er iets totaal onverwachts: Po wordt door een onbegrijpelijk toeval verkozen tot leerling bij de vermaarde kungfuleraar meester Shifu. Opeens werkt Po zich in het zweet naast zijn idolen Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder. Meester Shifu, de belangrijkste trainer in de wereld van het kungfu, geeft de onelegante Po gelukkig wat extra aandacht.Dan komen de leden van het kungfugezelschap er achter dat de verraderlijke sneeuwluipaard Tai Lung naar hen op weg is. Dat voorspelt niet veel goeds! De enige die het gezelschap kan redden van die gevaarlijke Tai Lung is de vriendelijke reuzenpanda Po. Kan Po zijn droom, kungfumeester worden, nu verwezenlijken? Po gaat er met hart en ziel tegenaan, en met zijn volle gewicht.
Bekijk de afbeelding

Hachi (2009)

Maandag 23 december om 20:30 op SBS6

HACHI is gebaseerd op een waar gebeurd Japans verhaal en draait om de ware vriendschap en onbegrensde loyaliteit van een hond aan zijn baas. Wie laat een kleine, schattige puppy nu alleen achter op een koud treinperron ? Professor Parker kan het niet over zijn hart krijgen en neemt de Japanse Akita mee naar huis. De gastvrijheid van het gezinnetje wordt beloond - de hond, Hachi gedoopt, wordt de beste vriend die Parker zich kan wensen. De twee wandelen iedere dag samen naar het station en als Parker 's avonds weer aankomt, zit Hachi hem al op te wachten. Zo ook op de dag dat Parker op de universiteit een hartaanval krijgt en niet meer thuiskomt. Hachi weet van geen wijken en is de volgende dag weer precies op tijd terug op zijn vaste plekje bij het station, speurend naar zijn baasje. Het trouwe dier houdt dit vol tot aan zijn dood, negen jaar later.
Bekijk de afbeelding

De Heineken ontvoering (2011)

Dinsdag 24 december om 21:40 op NED3

De Heineken Ontvoering is geïnspireerd op de bekendste ontvoeringszaak in Nederland. Biermagnaat Freddy Heineken wordt in 1983 ontvoerd door vier mannen, die 35 miljoen gulden losgeld eisen. Deze jonge criminelen, die elkaar al van jongs af aan kennen, sluiten Heineken twee weken lang op in een Amsterdamse loods.
Bekijk de afbeelding

Coming to America (1988)

Woensdag 25 december om 20:30 op RTL5

De Afrikaanse prins Akeem is klaar voor het huwelijk. Z'n traditionele ouders hebben al een kandidaat gevonden, maar Akeem ziet dat niet zitten. Hij wil een vrouw met een eigen mening die van hem houdt om wie hij is. Om een onbevooroordeelde bruid te vinden trekt hij met z'n bediende Semi naar de Verenigde Staten.
Bekijk de afbeelding

A Christmas Carol (2009)

Donderdag 26 december om 20:30 op SBS6

Op Kerstavond bezoeken drie geesten een oude vrek die een vreselijke hekel heeft aan kerst en menig medemens erg slecht behandelt. Deze drie geesten proberen de oude man ervan te overtuigen dat kerst helemaal geen periode is om bij de pakken neer te gaan zitten en zullen dan ook alles uit de kast halen om dit te gaan veranderen. De geesten herinneren de man eraan wie hij is geweest, tonen hem de harde wereld van vandaag en vertellen de man wat er gaat gebeuren als hij er niet naar streeft om een betere man te worden.
Bekijk de afbeelding

Spider-Man 3 (2007)

Vrijdag 27 december om 20:30 op RTL5
Regie: Sam Raimi

Het is Peter Parker (Tobey Maguire) eindelijk gelukt om balans te vinden tussen zijn liefde voor MJ (Kirsten Dunst) en zijn krachten als superheld. Maar ineens gebeuren er rare dingen. Als zijn pak verkleurt in zwart en zijn krachten versterkt worden veranderd Peter ook. De donkere kant van zijn persoonlijkheid komt naar boven. Onder invloed van het pak raakt Peter overmoedig en verwaarloost de mensen die het meest om hem geven. Heen en weer geslingerd tussen goed en kwaad moet hij het opnemen tegen zijn meest gevreesde schurken Sandman en Venom die hun krachten bundelen tegen Peter en iedereen van wie hij houdt....


NieuwsFilm

meest populair