TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Zaterdag 14 december om 20:00 op RTL5

De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met de Gollum aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar te proberen in het hol van de leeuw de machtige 'Ene Ring' te vernietigen. De legers van Gondor trekken ondertussen ook richting Mordor in de hoop daar definitief af te rekenen met Saurons legers.
Bekijk de afbeelding

Eastern Promises (2007)

Zondag 15 december om 20:25 op FOX

De mysterieuze en onverschrokken Nikolai maakt deel uit van een van de meest notoire families binnen de Londense georganiseerde misdaad. Zijn perfecte bestaan wordt verstoord als zijn wegen kruisen met die van Anna . Zij is een onschuldige vroedvrouw die vecht voor de hulpelozen. Per ongeluk vindt Anna bewijsmateriaal tegen de familie. Nikolai moet nu een oneindige keten van moord, leugens en wraak in werking stellen...
Bekijk de afbeelding

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Maandag 16 december om 20:30 op SBS6

Toen in 1997 het boek Harry Potter and the Philosopher's Stone uitkwam had waarschijnlijk niemand kunnen raden dat de franchise zo groot zou worden als die nu is. Over een paar weken komt de laatste van de acht films gebaseerd op de boekenserie uit, waarmee een decennium aan Harry Potter films ten einde komt. In de epische laatste film escaleert het gevecht tussen de goede en slechte kanten van de tovenaarswereld in een grote oorlog. De prijs van verlies is nog nooit zo groot geweest en Harry Potter is de laatste die Heer Voldemort kan verslaan. Het is nog even wachten op de eerste beoordelingen van de film, maar één ding is zeker: de film wordt episch en zal in drie dimensies te zien zijn.
Bekijk de afbeelding

Gran Torino (2008)

Dinsdag 17 december om 20:30 op Veronica

Het leven van de gepensioneerde monteur Walt Kowalski bestaat uit doe-het-zelven, bier drinken en de maandelijkse knipbeurt bij de kapper. Hij is een verbitterde veteraan van de Koreaanse oorlog. Behalve zijn hond Daisy vertrouwt hij niemand genoeg om zijn zonden tegen op te biechten.Zijn buren zijn allemaal verhuisd of overleden. De nieuwe buren zijn immigranten uit Hmong waar hij een gruwelijke hekel aan heeft. Walt zit eigenlijk te wachten op het einde van zijn leven. Totdat iemand 's nachts probeert zijn Gran Torino te stelen. De auto glimt nog even mooi als op de dag dat Walt hem decennia geleden zelf van de montagelijn haalde. De poging tot diefstal brengt de verlegen tiener Thao in zijn leven. Deze buurjongen wordt onder druk gezet door Hmong-bendeleden om de auto te jatten. Maar omdat Walt zowel de roof als de bende tegenhoudt, wordt hij tegen zijn zin de held van de buurt.
Bekijk de afbeelding

Love Actually (2003)

Woensdag 18 december om 20:30 op RTL5

De film volgt het liefdesleven van acht Londenaars in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.
Bekijk de afbeelding

Shrek (2001)

Donderdag 19 december om 20:30 op RTL5

Op een dag wordt het aangename leven van het goedaardige monster Shrek ruw verstoord door de komst van een groot aantal vervelende sprookjesfiguren die ineens overal lijken te bevinden. Ze blijken door de gemene Lord Farquaad uit zijn koninkrijk te zijn verbannen. Shrek kan ze helpen door prinses Fiona, die op het punt staat om met Farquaad te gaan trouwen, uit zijn handen te redden. Hij wordt hierbij vergezeld door de praatgrage ezel Donkey.
Bekijk de afbeelding

Shrek 2 (2004)

Vrijdag 20 december om 20:30 op RTL5

Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiene is en een pratende ezel als vriend heeft.


NieuwsFilm

meest populair