Bioscoopreleases week 50

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Saving Mr. Banks (2013)


'Saving Mr. Banks' gaat over de strijd die Walt Disney heeft moeten voeren om de rechten van het personage Mary Poppins te bemachtigen. De Australische schrijver van het boek, P.L. Travers, had er geen zin in de rechten weg te geven aan Disney. Uiteindelijk kwam er toch een film, waar Travers helemaal niet blij mee was.
Bekijk de afbeelding

Soof (2013)


Soof nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: 3 leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: "Is this all there is?" Het cateringbedrijfje wil niet echt van de grond komen, haar drie kinderen slokken al haar tijd op en ze kan niet echt rekenen op Kasper, die zijn tijd vooral in zijn eigen werk stopt. Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het goddelijke lijf loopt is er meteen een klik. Even iemand die haar ziet om wie ze is, zich niet meteen afvraagt wie de kinderen naar hockey brengt en die haar het gevoel geeft bijzonder te zijn. Als de relatie tussen Soof en Jim onbedoeld uit de hand dreigt te lopen en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel die woest-aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel. En hoe meer ze grip probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt dit te ontsporen.
Bekijk de afbeelding

Il futuro (2013)


'Il futuro' (The Future) is een seksueel getint drama met in de hoofdrol Rutger Hauer. Hij speelt een gepensioneerde Mr. Universe en B-film acteur die zijn enorme huis nauwelijks uitkomt. Maar dan stuit hij op de bloedmooie Bianca (Manuela Martelli) en ontstaat er een relatie die deel uitmaakt van een overval om haar broer en vrienden te helpen.
Bekijk de afbeelding

The Lunchbox (2013)


In de metropool Mumbai worden dagelijks ontelbare broodtrommeltjes van a naar b gebracht en weer terug. Het gaat altijd goed... bijna altijd. Eén zo'n verkeerd bezorgd broodtrommeltje vormt het begin van opmerkelijke briefwisseling tussen de ongelukkig getrouwde Ila en de eenzame sajaan - via het lunchtrommeltje.


NieuwsFilm

meest populair