Jason Momoa in onderhandelingen voor 'Batman vs. Superman'

Hij zou Doomsday of Martian Manhunter spelen.

Mogelijk zal er naast Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill) en Batman (Ben Affleck) nog een superheld te zien zijn in Zack Snyders Batman vs Superman. Volgens THR is niemand minder dan Jason Momoa in onderhandelingen voor een rol in de film.

Gespeculeerd wordt dat hij wel eens de rol van Doomsday of de Martian Manhunter zou kunnen spelen. Het gerucht gaat dat Doomsday de slechterik van de film zou zijn. Hij is een inwoner van genetisch gemanipuleerde inwoner van Krypton. Een slechterik dus, en een heuse intergalactische moordmachine.

Doomsday ‘vermoorde’ Superman in de comics en dat werd toen dat gebeurde in 1992 een mediaevenement. Er werd op de Blu-ray van Man of Steel nog naar het personage gehint.

Een andere bron van THR speculeert dat Momoa de rol van Martian Manhunter zou spelen. Dat is een buitengewoon krachtig buitenaards wezen, dat gevangen zit op Aarde. Momoa zou geschikt zijn voor beide rollen. Hij speelde Khal Drogo in Game of Thrones en Conan in Conan the Barbarian.



NieuwsFilm

meest populair