Amy Adams over aanwezigheid Wonder Woman in 'Batman vs. Superman'

Ze hoopt geen liefdesdriehoek terug te zien in de film.

Nu dat Gal Gadot getekend heeft om Wonder Woman te spelen in de Batman vs. Superman-film van regisseur Zack Snyder, kan er gekeken worden naar de implicaties van haar rol voor het verhaal. Actrice Amy Adams sprak hierover. Adams speelt in Man of Steel en zijn vervolg de rol van Lois Lane, het menselijke liefje van Superman (Henry Cavill).

Ze hoopt dat er geen liefdesdriehoek ontstaat met haarzelf, Wonder Woman en Superman. Heel gek zou zo’n invalshoek niet zijn, aangezien Wonder Woman en Superman in veel strips een koppeltje vormen. Anderzijds zijn er ook genoeg comics waarin dat juist niet het geval is.

”Ik hoop dat ik op het scherm te maken kan hebben met een vrouw, zonder met haar verwikkeld te zijn in een liefdesdriehoek,” vertelde Adams. ”Dat zou leuk zijn. Misschien kunnen we gaan samenwerken als teamleden, in plaats van vijanden.”

Naast Gal Gadot, Amy Adams en Henry Cavill bestaat de cast van de film op dit moment uit Ben Affleck, Diane Lane en Laurence Fishburne. Batman vs. Superman gaat in juli 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair