Bioscoopreleases week 49

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Butler (2013)


'The Butler' gaat over Cecil Gaines (Forest Whitaker) die 30 jaar als butler werkte in het Witte Huis, het werkterrein en de ambtswoning van de zittende president van de Verenigde Staten. In die periode werkte hij voor acht verschillende presidenten.
Bekijk de afbeelding

Inside Llewyn Davis (2013)


De film, die zich afspeelt in de folk scene van de New Yorkse hippiewijk Greenwich Village in de jaren zestig, volgt het verhaal van de fictieve muzikant uit de titel. De film wordt dus geen zuivere biopic over de bekende New Yorkse gitarist en volkszanger Dave Van Ronk, zoals in een eerdere persmededeling werd aangekondigd, maar eerder een gefictionaliseerde versie geïnspireerd op het leven van de artiest.
Bekijk de afbeelding

Bro's Before Ho's (2013)


Max (Haars), een jongen die werkzaam is in een videotheek, en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends) zijn dikke maatjes. Ze zijn niet bepaald vies van een drankje of een jointje, en ze gaan ook vaak genoeg achter de vrouwtjes aan. De broers hebben ooit iets met elkaar afgesproken, namelijk dat ze nooit aan een relatie zouden beginnen. Maar dan komt de knappe Anna (Hoeks) om de hoek kijken en het duurt niet lang voordat Max en Jules beiden verliefd op haar worden.
Bekijk de afbeelding

Tanta agua (2013)


De pas gescheiden Alberto neemt zijn twee kinderen mee voor een korte vakantie: de tienjarige Federico en de volop puberende Lucía van 14. Reisbestemming is Salto, een stad vol warmwaterbronnen in het oosten van Uruguay. Maar het weer werkt niet mee. Eenmaal daar gearriveerd, begint het onophoudelijk te plenzen: 'tanta agua...' (zo veel water). Noodgedwongen brengen de drie de meeste tijd door in de weinig inspirerende motelkamer. De verveling en dus de irritaties steken als snel de kop op. Vooral met Lucía is geen land te bezeilen, wat nog erger wordt als ze een heel leuke jongeman tegenkomt. Alberto doet ondertussen zijn uiterste best om nog iets van het tripje te maken, maar hij weet eigenlijk niet hoe.
Bekijk de afbeelding

La tendresse (2013)


Tijdens een trip van Brussel naar de toppen van de Alpen maken we kennis met een koppel dat al vijftien jaar gescheiden is en nu twee dagen met elkaar doorbrengt. Ze gaan samen hun zoon ophalen die na een zwaar ski-ongeval in het ziekenhuis ligt. Na verloop van tijd maakt de bitterheid die na de liefde kwam plaats voor een zachter gevoel ... tederheid misschien?
Bekijk de afbeelding

Ne me quitte pas (2014)

Cast: --

Twee vrienden willen verdwijnen uit het leven. Als hun land, België, uit elkaar begint te vallen, klampen de twee verloren zielen zich aan elkaar vast.


NieuwsFilm

meest populair