Lou Ferrigno: "Hulk-film na 'The Avengers: Age of Ultron'"

Hij gelooft dat Marvel snel een standalone film maakt over het personage.

Lou Ferrigno is misschien niet de beste bron, maar omdat hij de stem van Hulk al menigmaal vervuld heeft, zijn we geneigd te geloven dat hij wel enige kennis van de Marvel-plannen heeft.

In een niet al te revolutionair statement vertelde hij dat Marvel absoluut een Hulk-film zal maken. ”Ze maken een Hulk film. Ik geloof na de volgende Avengers,” vertelde hij in een interview. Dat kun je hieronder bekijken. Rond 2:00 maakt Ferrigno dat statement.

Heel vreemd is het natuurlijk niet dat er een Hulk-film komt na Age of Ultron. Kevin Feige liet immers al meermaals weten dat zijn studio interesse heeft in een stand alone-film voor het personage. Het zou in dat opzicht dus enkel een kwestie van tijd zijn voordat die film er daadwerkelijk komt.

Toch zal het waarschijnlijk langere tijd duren voordat de film er komt. Er zijn geruchten over films als The Inhumans, Doctor Strange en Black Panther. Daarnaast wil Marvel waarschijnlijk nieuwe films over Thor en Captain America maken. De kans is dus groot dat het nog wel een lange tijd kan duren voordat de film er komt.

NieuwsFilm

meest populair