Kans op rol Lex Luthor in aankomende DC films groot

Henry Cavill weet er het fijne van.

In een interview ging Henry Cavill in op wat volgens hem de toekomst zou moeten zijn / zal zijn van het DC Cinematic Universe. Hij vertelde over zijn favoriete easter egg, en wat hij wil zien in de toekomst. Daarin bevestigt de acteur meteen vermoedens die al een tijdlang bestaan: dat Lex Luthor in de Man of Steel-franchise te zien zal zijn.

”Op de extra’s van de Blu-ray, krijgen we de kans om andere referenties van Zack te zien naar aspecten van het DC Universum,” begon de acteur zijn verhaal. ”Eentje is natuurlijk heel duidelijk, gezien onze volgende film, waarin Batman ook een rol speelt. We zien een Bruce Wayne Enterprises satelliet in de ruimte.”

Maar wat we ook zien, zoals fans al opgemerkt hadden, is ”enkele referenties naar LexCorp. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe het verhaal verder gaat, maar de kans is groot dat Lex op een bepaald moment een rol gaat spelen.”

”Wat ik echt intrigerend vond, was Dr. Emil Hamilton’s connectie met S.T.A.R. Labs. Cyborg is een bijzonder personage en volgens mij een geweldige brug tussen zowel supermensen, en de mensheid. En dat op een andere manier dan Batman,” ging Cavill verder ”Dus ik weet niet of hij te zien zal zijn, maar ik hoop het wel. Andere referenties weet ik het niet zeker van, maar we zullen zien waar ze toe leiden. Scherpe ogen zullen ze zien.”

In 2015 zien we Cavill, samen met Ben Affleck als Batman, wederom de rol van Superman spelen in het door Zack Snyder geregisseerde Batman vs. Superman.



NieuwsFilm

meest populair