Sony plant mogelijk 'The Last of Us'-film

De populaire post-Apocalyptische game krijgt mogelijk een verfilming.

Het komende bericht mag je met een korreltje zout nemen, want verder dan een gerucht komen we helaas niet. Sony heeft volgens IGN twee domeinnamen geregistreerd die erop wijzen dat er een filmversie komt van het zeer populaire spel The Last of Us. In de drie weken na de lancering werden er 3,4 miljoen exemplaren van het spel verkocht.

Het betreft de domeinen TheLastofUs-Movie.com en TheLastofUsmovie.net. Dat wijst er volgens IGN op dat het bedrijf een verfilming van het spel aan het plannen is. Of, en wanneer die er komt is uiteraard niet bekend. Toch is het niet heel vreemd: het spel is zeer populair, filmisch gemaakt en speelt in op het populaire zombie-genre.

In het spel volg je Joel, een man die de zombie-Apocalyps overleefd heeft. Hij moet een jong meisje met de naam Ellie naar een verzetsgroep in de post-Apocalyptische Verenigde Staten brengen. Men gelooft dat Ellie’s DNA de sleutel is om een virusinfectie te genezen die de wereldbevolking in zombie-achtige wezens veranderd heeft.

Zombies zijn populair, zoals titels als The Walking Dead en World War Z bewijzen, dus heel vreemd zouden deze plannen van Sony niet zijn.



NieuwsFilm

meest populair