Bioscoopreleases week 48

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Mannenharten (2013)


Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap.
Bekijk de afbeelding

Oldboy (2013)

Regie: Spike Lee

'Oldboy', een remake van het Zuid-Koreaanse Oldboy (2003) van regisseur Chan-wook Park, draait om een man (Brolin) die zonder reden ontvoerd wordt. Twintig jaar later wordt hij zonder verklaring vrijgelaten. Hij begint met een missie om zijn ontvoerder op te sporen en wraak te nemen...
Bekijk de afbeelding

Homefront (2013)


Jason Statham speelt een gepensioneerde DEA-ambtenaar die voor zijn dochter naar een klein en rustig dorpje verhuist. Jammer genoeg is het hier niet bepaald veilig, mede door de aanwezigheid van een lokale drugsbaas, gespeeld door James Franco.
Bekijk de afbeelding

Grand Central (2013)


Gary is een jonge, behendige en snelle leerling. Hij is een van degenen die nog nooit iets is beloofd. Na een opeenvolging van baantjes werkt hij op een kerncentrale. Daar, tussen de reactoren en hun hoge dosis radioactiviteit, vindt hij uiteindelijk wat hij zocht: geld, een team en een familie. Maar het team bestaat ook uit Karole, de vrouw van Toni, op wie hij verliefd wordt.
Bekijk de afbeelding

20 Feet from Stardom (2013)


Achtergrondzangers leven in een wereld net achter de spotlight. Hun stemmen brengen harmonie naar de grootste bands van de wereld, maar nooit kregen we een goed beeld van wat voor leven deze zangers hebben. Tot nu.


NieuwsFilm

meest populair