Stan Lee maakt geheim nieuw filmproject

Hij heeft een totaal nieuw idee.

The Hollywood Reporter heeft het bericht dat Stan Lee en Avi Arad samen gaan werken aan een nieuw filmproject. Lee, die in december 91 wordt, bedacht personages als Spider-Man, de X-Men, Hulk en een boel andere Marvel-personages, maar weet van geen ophouden. Samen met Arad produceert hij een nieuw, geheim filmproject.

Avi Arad was voorheen studiobaas van Marvel, maar produceert op dit moment films als The Amazing Spider-Man en nog een boel andere projecten. Samen met Lee gaat hij nu dus aan de slag voor een geheel nieuwe creatie.

Het project wordt opgezet bij Columbia Pictures, en zal via Arad Productions door Arad en Lee geproduceerd worden. Daarnaast krijgen ze hulp van Gill Champion, van POW! Entertainment. Zowel de titel als details over het plot geheimgehouden, vertelt Arad. ”Sommige titels geven teveel informatie weg.”

”Hij mag dan wel negentig jaar oud zijn, hij zit nog boordevol geweldige ideeën,” ging Arad verder. ”Hij is nog zo scherp als een Japans koksmes. Zijn geest is zo jong als vroeger.”

Het project verkeert in een vroeg stadium dus de producenten gaan eerst op zoek naar schrijvers om het scenario te maken. Het is niet bekend op welke releasedatum gemikt wordt.



NieuwsFilm

meest populair