Castingupdates voor 'Star Wars: Episode VII', 'Batman vs. Superman', 'Terminator 5', 'Ant-Man' en 'Train Wreck'

Grote Hollywood-producties zoeken naar hoofdrolspelers.

The Hollywood Reporter heeft castingupdates van maar liefst vijf verschillende films. Aan bod in het artikel komen Star Wars: Episode VII, Ant-Man, Terminator 5, Batman vs. Superman en Train Wreck.

No. 1: Star Wars: Episode VII
Eindelijk is er meer bekend over de zoektocht van regisseur J.J. Abrams en producente Kathleen Kennedy naar castleden voor Star Wars: Episode VII. Ze zoeken acteurs in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Australië. Het duo zoekt vooral een stoere meid van tussen de 17 en 18, en een charismatische, grappige man tussen de 19 en 23. ”We willen alle opties overwogen hebben,” vertelde casting agent Kate Bone. Opvallend is dat ook gezocht wordt naar een man van rond de 40, die over kan komen als een militair zoals Matt Damon in Elysium.

No. 2: Ant-Man
Veel acteurs willen in een Marvel Studios project te zien zijn. Voor Ant-Man wordt nu specifiek gezocht naar een hoofdrolspeler. Het schijnt dat de studio het oog heeft op Paul Rudd voor de rol van Henry Pym.

No. 3: Terminator 5
Emilia Clarke, Brie Larson en Tatiana Maslany hebben allemaal getest voor de rol van Sarah Connor. Andere rollen die nog gevuld moeten worden zijn die van John Connor en Kyle Rees (de man die de vader van Connor wordt). Bronnen stellen dat regisseur Aaron Taylor en Arnold Schwarzenegger eerst de rol van Sarah Connor willen casten voordat ze naar de mannelijke hoofdrollen kijken.

No. 4: Batman vs. Superman
Warner Bros. en Zack Snyder hebben al Olga Kurylenko, Elodie Yung en Gal Gadot screentests laten doen voor een nog onbenoemde vrouwelijke hoofdrol, tegenover Henry Cavills Superman en Ben Afflecks Batman. Volgens THR zouden eisen voor de rol kracht en een getraind lijf zijn: het personage zou Wonder Woman zijn.

No. 5: Train Wreck
Judd Apatow zoekt nieuwe acteurs voor zijn regieproject. Bronnen stellen dat hij al de hele maand november meetings heeft gehad met diverse acteurs voor de mannelijke hoofdrol. De vrouwelijke hoofdrol is voor komiek Amy Schumer.



NieuwsFilm

meest populair