TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API. Overigens heeft RTL 8 komende week voor maandag tot en met vrijdag een keuzefilm. Beide films waaruit je kunt kiezen staan daarom in het overzicht deze week. Houd er dus rekening mee dat een van de keuzefilms niet op televisie draait.

Bekijk de afbeelding

The Thing (2011)

Zaterdag 23 november om 22:00 op Veronica

Kate Lloyd is een doctoraatsstudente die zich aansluit bij een Noors onderzoeksteam dat in Antarctica een buitenaards ruimteschip heeft ontdekt. Wanneer een gevangen organisme uit het toestel bevrijd wordt en aan een reeks aanvallen begint, wordt Kate verplicht om samen met een onbedreven helikopterpiloot orde op zaken te stellen.
Bekijk de afbeelding

The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Zondag 24 november om 20:00 op NET5

Het wonderlijke verhaal van Benjamin Button (Brad Pitt). Als Button de leeftijd van 50 jaar bereikt, wordt hij verliefd op een vrouw van 30. Er is echter iets speciaals aan de hand, Button wordt ieder jaar jonger in plaats van ouder. Dat betekent dat ze even oud zullen zijn als ze de leeftijd van 40 jaar bereikt hebben, maar hoe moet het daarna?
Bekijk de afbeelding

Snow Dogs (2002)

Maandag 25 november om 20:30 op SBS6

Wanneer een tandarts uit Miami een team slee-honden erft, moet hij leren met de dieren om te gaan wil hij ze niet kwijtraken.
Bekijk de afbeelding

Four Weddings and a Funeral (1994)

Dinsdag 26 november om 20:30 op NET5

Charles is een verstokte vrijgezel die op een van de vele bruiloften van zijn vrienden de mooie Amerikaanse Carrie leert kennen. Ze brengen samen de nacht door, waarbij Charles zijn uiterste best doet niet verliefd te worden. Op de daaropvolgende bruiloft hoort de desondanks smoorverliefde Charles dat Carrie zich verloofd heeft.
Bekijk de afbeelding

The Da Vinci Code (2006)

Woensdag 27 november om 20:30 op RTL7
Regie: Ron Howard

In Parijs loopt professor Robert Langdon een afspraak mis met de conservator van het Louvre omdat die kort daarvoor is vermoord. Langdon is de belangrijkste verdachte, ook al omdat de man vóór hij stierf zijn naam op de grond heeft geschreven. Hij beseft dat de conservator aanwijzingen heeft achtergelaten die alleen hij kan ontcijferen: symbolen die verwijzen naar de werken van Da Vinci. Geholpen door een agente maakt Langdon zich uit de voeten en begint de speurtocht naar het motief voor de moord en naar de betrokkenheid van het Opus Dei. Want met name de katholieke kerk zit niet op de oplossing te wachten. Ondertussen zitten de politie en de moordenaar hen op de hielen...
Bekijk de afbeelding

16 Blocks (2006)

Donderdag 28 november om 20:30 op Veronica

Jack Mosley (Bruce Willis) is een uitgebluste rechercheur die niet bekend staat om zijn fijnzinnige methodes. Zijn opdracht is het begeleiden van een belangrijke getuige (Mos Def) van het politiebureau naar de rechtbank. De afstand waarover dit moet plaatsvinden is 16 straatblokken. Onderweg komt Mosley er achter dat deze man zal getuigen tegen zijn corrupte collega's en dat het volledige New Yorkse politiekorps er alles aan zal doen om hem uit de weg te ruimen. Mosley wordt nu gedwongen te kiezen tussen loyaliteit aan zijn collega's en het beschermen van deze getuige....
Bekijk de afbeelding

The Sentinel (2006)

Vrijdag 29 november om 20:30 op SBS6

Pete Garrison (Michael Douglas) is een U.S. Secret Service agent die meer dan 20 jaar geleden de president heeft gered van een aanslag. Hij wordt gerespecteerd door zijn collega's en momenteel werkt hij voor de vrouw van de president (Kim Basinger). Wanneer zijn vriend en collega, Charlie Merriweather, aangeeft bepaalde vertrouwelijke informatie naar buiten te willen brengen, wordt deze op brute wijze vermoord. Het onderzoek wordt geleid door David Breckinridge (Kiefer Sutherland), voorheen een goeie vriend van Garrison. Al gauw blijkt dat er een lek binnen de Secret Service is en alle sporen wijzen naar Garisson. Eén ding is zeker, degene die hem erin probeert te luizen weet dat hij kwetsbaar is door zijn grote geheim, dat hij absoluut niet vrij kan geven. Hij slaat op de vlucht en wordt op de hielen gevolgd door zijn eigen collega's. Zal hij de echte waarheid boven water kunnen krijgen voordat hij gepakt wordt....


NieuwsFilm

meest populair