Bioscoopreleases week 47

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Captain Phillips (2013)


De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Phillips, kapitein van het cargoschip Maersk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar om zijn crew te redden.
Bekijk de afbeelding

The Fifth Estate (2013)


Centraal in 'The Fifth Estate' staat de manier waarop Assange samenwerkte met internationale kranten om de gelekte documenten naar buiten te brengen. Zoals bekend verliep dat niet altijd even prettig, met stopgezette samenwerkingsverbanden als gevolg.
Bekijk de afbeelding

Like Father, Like Son (2013)


Ryota Nonomiya is een succesvolle zakenman, gedreven door geld. Hij ontdekt dat zijn biologische zoon na zijn geboorte met een ander kind geruild was. Hij moet een levensveranderende beslissing nemen en voor zijn eigen zoon kiezen, of het kind dat hij als zijn eigen zoon opvoedde.
Bekijk de afbeelding

Omar (2013)


Omar is gewend om de bewakers van de scheidingsmuur tussen Israël en Palestina te ontwijken om zijn geheime liefde Nadia te bezoeken. Maar Palestina kent geen simpele liefde, noch een duidelijke oorlog. Aan de andere kant van de muur wordt de jonge bakker Omar een vrijheidsstrijder die de pijnlijke keuzes van het leven en zijn mannelijkheid onder ogen moet komen. Wanneer Omar gevangen genomen wordt na een dodelijk daad van verzet komt hij terecht in een kat-en-muisspel met de militaire politie.
Bekijk de afbeelding

Otto is een Neushoorn (2013)


Topper is een optimistische jonge knaap met een levendige fantasie. Hij is ook verliefd op Sille, maar ze denkt dat hij gek is. Op een dag vindt Topper een potlood en tekent een neushoorn die tot leven komt. Dit verandert alles.


NieuwsFilm

meest populair