Warner heeft grote plannen met DC Cinematic Universe

Verwacht maar dat de studio Marvel achterna gaat.

Ondanks dat Batman vs. Superman de meest besproken superheldenfilm van Warner op het moment is, moeten we niet vergeten dat Guillermo del Toro werkt aan een Justice League Dark-film. Daarom weet de regisseur het een en ander over de plannen van Warner met het DC Cinematic Universe.

”We werken nog aan Justice League Dark, vooral aan het scenario,” begon de regisseur zijn verhaal. ”Hopelijk zal de film er komen, maar er zijn nog geen nieuwe ontwikkelingen. We zitten nog bij Warner Bros., en zij maken plannen voor het hele DC universum. Alle superhelden, alle mythologieën, en deel daarvan is Justice League Dark. Ze plannen TV, films, en alle media, dus we moeten binnen dat plan passen.”

We wisten natuurlijk al dat Warner grote plannen heeft met de franchise, maar dit is de eerste keer dat we horen dat er gewerkt wordt aan een volwaardig DC Cinematic Universe. Voorheen waren films die zich in dat fictieve universum afspeelden hooguit losjes verbonden, al was dat zelfs vaak niet het geval.

Dat zal nu dus veranderen, beginnende met Batman vs. Superman, waarin de twee titelhelden (gespeeld door Ben Affleck en Henry Cavill voor het eerst in de geschiedenis samen in één film te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair