DVD releases week 46

Met deze week o.a. Now You See Me en Spijt!

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Now You See Me (2013)


In deze misdaadthriller raakt een FBI-team verwikkeld in een kat-en-muisspel met een superteam van 's werelds grootste illusionisten, die tijdens hun shows een reeks gedurfde bankovervallen uitvoeren en vervolgens het geld aan hun publiek schenken.
Bekijk de afbeelding

Killing Season (2013)


Een oorlogsveteraan (Robert De Niro) heeft zich teruggetrokken in zijn huis in de bossen van de Appalachen. Als hij onverwachts bezoek krijgt van een Europese toerist (John Travolta) krijgen beide heren een opmerkelijke relatie. Wat de oorlogsveteraan niet weet is dat de toerist eigenlijk een wraak zoekende Servische oud-soldaat is.
Bekijk de afbeelding

Goon (2011)


Goon vertelt het verhaal van Doug Glatt (Scott), een domme maar vriendelijke kerel die plotseling wordt aangesteld om een slecht presterend hockeyteam op sleeptouw te nemen.
Bekijk de afbeelding

Promised Land (2012)


Steve Butler (Matt Damon) is een verkoper bij een aardgasbedrijf. Hij komt samen met zijn collega Sue Thomason (McDormand) in een landelijk plaatsje waar het bedrijf nieuwe bronnen wil aanboren. Het stadje is hard getroffen door de economische malaise van de afgelopen jaren en de twee buitenstaanders zien kansen dat de lokale bevolking hun zakelijk aanbod zal aanvaarden. Wat een eenvoudige taak lijkt voor het duo, wordt echter bemoeilijkt door de enorm gerespecteerde leraar Frank Yates (Hal Holbrook), die gesteund wordt door de campagneleider Dustin Noble (John Krasinski).
Bekijk de afbeelding

Lola Versus (2012)

Regie: Daryl Wein

'Lola Versus' gaat over Lola (Gerwig) die slechts enkele weken voor haar huwelijk gedumpt wordt door haar verloofde (Kinnaman). Met de hulp van haar beste vrienden Henry (Linklater) en Alice (Lister-Jones) begint Lola aan een reeks onverwachte ontmoetingen in een poging haar plaats te vinden in de wereld als een alleenstaande vrouw die de dertig nadert.
Bekijk de afbeelding

Io sono Li (2011)


De Chinese immigrante Shun Li werkt in een naaiatelier net buiten Rome. Ze werkt keihard, vooral om het mogelijk te maken haar zoon, die nog in China woont, over te laten komen. Op een dag wordt ze overgeplaatst naar Chioggia, een eilandje in de buurt van Venetië, waar ze als serveerster aan de slag gaat. Tussen haar en vaste klant Bepi, ook wel 'de Dichter' genaamd', ontstaat een warme vriendschap - met deze uit het vroegere Joegoslavië afkomstige visser deelt ze de liefde voor poëzie. De gemeenschap reageert echter zeer afwijzend op deze vriendschap.
Bekijk de afbeelding

The Gatekeepers (2012)

Regie: Dror Moreh

In The Gatekeepers zien we het slepende conflict tussen de Israëli en Palestijnen door de ogen van (voormalige) hoofden van de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet. Zij vertellen over het opsporen van verdachten, over hun falen, over de positie van de Shin Bet binnen de politiek en over het uit de weg ruimen van terroristen.
Bekijk de afbeelding

Night Train to Lisbon (2013)


Raimund Gregorius, een Zwitserse professor, besluit van het ene op het andere moment te stoppen met het geven van colleges. Zijn nieuwe levensdoel is een reis naar Lissabon, en tijdens deze reis leert hij zichzelf kennen.
Bekijk de afbeelding

Spijt! (2013)


Jochem heeft het niet makkelijk op school. Hij wordt gepest door het gemene vriendengroepje van Sanne en zijn klassenleraar Timo is veel te druk met populair doen voor de scholieren. Alleen klasgenoot David ergert zich hardop aan het pesten, maar tijdens een klassenfeest heeft hij alleen oog voor Vera. De pesterijen lopen dan zo erg uit de hand dat Jochem de volgende dag niet meer thuis komt...
Bekijk de afbeelding

Tabloid (2010)


Een documenaire over een voormalige Miss Wyoming. Zij wordt aangeklaagd voor het ontvoeren en vasthouden van een jongen Mormoon.
Bekijk de afbeelding

Ip Man: The Final Fight (2013)

Regie: Herman Yau

In het naoorlogse Hong Kong moet de legendarische Wing Chun grootmeester Ip Man nog éénmaal in actie komen, als wat aanvankelijk lijkt op een simpele uitdaging van rivaliserende kung fu stijlen hem in de donkere en gevaarlijke onderwereld van de triaden meesleurt. Nu moet hij zijn leven en eer verdedigen, en nog een laatste keer vechten...
Bekijk de afbeelding

Santa's Apprentice (2010)


De nieuwe Kerstman is een jongetje van 7 jaar genaamd Nicolas, die deze grote verantwoordelijkheid op zich neemt. Maar na twee dagen onderweg te zijn op zijn eerste tour, wordt hij geconfronteerd met een verschrikkelijke crisis. Het blijkt dat overal ter de wereld de magie van Kerstmis aan het verdwijnen is. Het blijkt dat Nicolas hier mede schuldig aan is en het is de vraag of hij Kerstman kan blijven...


NieuwsFilm

meest populair