TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Hanna (2011)

Zaterdag 9 november om 20:00 op RTL5
Regie: Joe Wright

De 14-jarige Hanna (Saoirse Ronan, The Lovely Bones) een unieke tiener. Ze heeft de kracht, de hersens en het uithoudingsvermogen van een soldaat. Dat heeft ze van haar vader (Eric Bana), een voormalig CIA-agent, die haar in Finland heeft opgevoed en getraind heeft tot een perfecte huurmoordenaar. Als ze door haar vader op een missie door heel Europa wordt gestuurd, vindt er een verandering in haar jonge bestaan plaats. Wanneer ze achterna gezeten wordt door de agenten van een meedogenloze spion (Cate Blanchett) en haar ultieme doelwit nadert, wordt Hanna geconfronteerd met een aantal openbaringen die haar doen twijfelen over haar bestaan en menselijkheid.
Bekijk de afbeelding

Last Man Standing (1996)

Zondag 10 november om 23:50 op SBS6

John Smith wordt ingehuurd om zich aan te sluiten bij één van de twee gangsterbendes in het Texaanse grensstadje Jerricho. Hij sluit zich zowel aan bij de bende van Strozzi als bij die van zijn rivaal Doyle. Op die manier wil hij een bendeoorlog uitlokken, maar Hickey heeft hem door.
Bekijk de afbeelding

Bring It On: All or Nothing (2006)

Maandag 11 november om 20:30 op RTL8
Regie: Steve Rash

Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleader team op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar L.A. waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleader-carrière opnieuw op te pikken.
Bekijk de afbeelding

Sucker Punch (2011)

Dinsdag 12 november om 20:30 op Veronica

Baby Doll is tegen haar wil opgesloten, maar heeft een grote overlevingsdrang. Haar droomwereld vormt de ultieme ontsnapping aan haar duistere realiteit. In haar dromen maakt ze ongelooflijke avonturen mee, die de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervagen. Ze is vastberaden te vechten voor haar vrijheid en haalt vier andere jonge meiden over om te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot, dat in de handen ligt van Blue, Madam Gorski en High Roller.
Bekijk de afbeelding

The Queen (2006)

Woensdag 13 november om 20:30 op RTL8

Wanneer het nieuws van de dood van prinses Diana, ongetwijfeld de beroemdste vrouw van de wereld, bekend wordt bij het geschokte en verbijsterde Britse volk, trekt Hare Majesteit Koningin Elizabeth II zich met haar familie terug achter de muren van kasteel Balmoral. Ze kan de reactie van het publiek niet bevatten. Voor Tony Blair, de populaire en zojuist gekozen premier, is de roep van het volk om zekerheid en steun door hun leiders een speerpunt. Wanneer de vrijgekomen emoties op ongekende wijze hoog oplopen is het aan Blair om een manier te vinden om een brug te slaan tussen de koningin en het Britse publiek....
Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Donderdag 14 november om 20:30 op Veronica

De eerste Pirates of the Caribbean film die niet door Gore Verbinski geregisseerd werd betekent meteen een breuk met de eerste trilogie. De grootste afwezigen in deze film zijn namelijk Orlando Bloom en Keirra Knightley, waarvan de afwezigheid vooralsnog verklaard is met de reden dat 'hun aandeel in het verhaal voorbij is'. Jack Sparrow (Johnny Depp) is vanzelfsprekend wel aanwezig en beleeft wederom een vreemd avontuur. Hij komt de enige vrouw (Penelope Cruz) tegen die aan hem gewaagd is: de dochter van Blackbeard (Ian McShane). Door een samenloop van omstandigheden belandt hij op het schip van haar vader, de Queen Anne's Revenge, en gaat hij op zoek naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd.
Bekijk de afbeelding

Into the Wild (2007)

Vrijdag 15 november om 22:20 op Canvas
Regie: Sean Penn

De 22-jarige, pas afgestudeerde Christopher McCandless laat zijn familie en veelbelovende toekomst achter zich, op zoek naar avontuur. Zonder materiele bezittingen, weg van de valkuilen van de moderne wereld, probeert hij zijn weg te vinden in de wildernis van Alaska. Bijzondere ontmoetingen en de verraderlijke kracht en pracht van de natuur vormen zijn bestaan. Maar kan hij overleven?


NieuwsFilm

meest populair