TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

Zaterdag 2 november om 22:00 op Veronica

Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist krijgt een lucratieve opdracht aangeboden door oud-zakenman Henrik Vanger. Het betreft de zoektocht naar zijn nichtje Harriet Vanger, die veertig jaar geleden plotseling verdween. Blomkvist krijgt hulp van de zonderlinge Lisbeth Salander, een onaangepaste, gecompliceerde en geheel in het zwart geklede hacker.
Bekijk de afbeelding

Searching for Sugar Man (2012)

Zondag 3 november om 22:35 op Canvas

Een verhaal over hoop, inspiratie en de klinkende kracht van muziek. Rodriguez was het grootste jaren zeventig rockicoon in de Verenigde Staten... die dat nooit was. Zijn albums werden gelauwerd, maar de verkoop bleef er ver bij achter. Hij verdween in de obscuriteit, omgeven door geruchten over een gruwelijke dood. Een illegale kopie van één van zijn platen kwam echter in Zuid-Afrika terecht en daar werd zijn muziek een fenomenaal succes. In het land dat indertijd geplaagd werd door de apartheid, werd zijn muziek door de onderdrukte bevolking massaal omarmd. Als dan zijn tweede plaat eindelijk op cd uitkomt, vatten twee fans dat op als een teken en storten zich op het mysterie rond Rodriguez... het resulteert in een wilde reis.
Bekijk de afbeelding

Toy Story 3 (2010)

Maandag 4 november om 20:30 op Veronica

Andy is geen kleine jongen meer en staat op het punt om naar de universiteit te gaan. Het betekent dat hij moet beslissen wat er met zijn oude speelgoed, waar hij al jaren niets meer mee doet, moet gebeuren. Hij krijgt van zijn moeder de keus om zijn speelgoed op zolder te stallen of te doneren aan een kinderdagverblijf. Hoewel hij voor die eerste optie kiest, komen Woody, Buzz Lightyear en alle anderen door een misverstand toch in kinderdagverblijf Sunnyside terecht. Daar lijken ze te zijn beland in het paradijs op aarde. Een plek waar je nooit bang hoeft te zijn dat kinderen niet meer met je willen spelen als ze ouder worden, omdat er altijd nieuwe kinderen bijkomen. Maar al snel wordt duidelijk dat Sunnyside helemaal niet zo'n fijne plek is en meer gelijkenissen vertoont met een autoritair regime onder leiding van een brute dictator dan met een speelgoedparadijs.
Bekijk de afbeelding

TRON: Legacy (2010)

Dinsdag 5 november om 20:30 op Veronica

Wanneer Kevin Flynn (Jeff Bridges), de vader van Sam Flynn (Garrett Hedlund) op zeer vreemde wijze verdwijnt, probeert Sam zijn vader op te sporen. Hij bevindt zich al snel in de digitale wereld waar zijn vader de afgelopen 25 jaar in heeft geleefd. Samen met een trouwe vriendin (Olivia Wilde), gaat Sam op een levensgevaarlijke reis, door het 'cyberheelal' om zijn vader weer te vinden.
Bekijk de afbeelding

Iron Man 2 (2010)

Woensdag 6 november om 20:30 op RTL7

In Iron Man 2 wordt Tony Stark (Robert Downey Jr.) zes maanden, nadat hij zijn identiteit als 'Iron Man' heeft onthult, opnieuw gedwongen zijn krachten te bundelen. Nu de wereld bewust is van het feit dat Tony 'Iron Man' is, wordt hij door zowel de pers als de regering onder druk gezet om zijn uitvinding en technologie met het Amerikaanse leger te delen. Tony weigert informatie te onthullen, omdat hij bang is dat het in de verkeerde handen terecht zal komen. Met Peper Potts (Gwyneth Paltrow) en James ''Rhodey'' Rhode (Don Cheadle) aan zijn zijde, smeedt Tony nieuwe plannen en moet hij het opnemen tegen nieuwe, duistere en gevaarlijke machten. Het duurt dan ook niet lang voordat de uiterst gevaarlijke Rus Ivan Vanko a.k.a. 'Whiplash' (Mickey Rourke) van zich laat horen.
Bekijk de afbeelding

The Rock (1996)

Donderdag 7 november om 20:30 op Veronica

De legendarische legerheld Francis X. Hummel en zijn eersteklas team soldaten gijzelen een groep toeristen op Alcatraz en eisen een losgeld van honderd miljoen dollar. Als ze dit bedrag niet krijgen, zullen ze dodelijke gifgasraketten op San Francisco afvuren. Expert op het gebied van chemische wapens Stanley Goodspeed en John Patrick, de enige man die ooit levend van Alcatraz is ontsnapt, krijgen de opdracht de stad te redden van de ondergang.
Bekijk de afbeelding

Black Swan (2010)

Vrijdag 8 november om 20:30 op RTL5

Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Winona Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Swan Lake ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Yevna (Vincent Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Mila Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.


NieuwsFilm

meest populair