Bioscoopreleases week 44

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Thor: The Dark World (2013)


Dit vervolg speelt af na de gebeurtenissen van Thor en The Avengers. Thor probeert de vrede in cosmos te herstellen wanneer hij plots wordt geteisterd door een oud ras, onder leiding van de boosaardige Malekith, dat het universum opnieuw wil hullen in duisternis.
Bekijk de afbeelding

Blood Ties (2013)


Het verhaal speelt zich af in de New Yorkse maffiawereld tijdens de jaren '70 en volgt twee broers die elk aan de andere kant van de wet staan. De jongste van de twee (Crudup) is een politieagent terwijl de oudste (Owen) net voorwaardelijk is vrijgelaten. Alhoewel de oudste broer alle mogelijke moeite doet om uit zijn vroegere milieu weg te blijven, wordt hij gedwongen naar de onderwereld terug te keren om zijn jongere broer te helpen. Om de zaken nog wat moeilijker te maken is de jongste broer ook nog eens verliefd op de vrouw van een misdadiger die door zijn toedoen achter de tralies zit.
Bekijk de afbeelding

Malavita (2013)

Regie: Luc Besson

'The Family' is een verfilming van de roman Badfellas van Tonino Benacquista. Het gaat over een maffiafamilie die naar Frankrijk wordt verplaatst in het kader van het getuigenbeschermingsprogramma. Hoe ze ook hun best te doen een nieuw leven te beginnen in Frankrijk, hun oude leven blijft hen achtervolgen, waardoor ze uiteindelijk toch weer hun toevlucht zoeken in gewelddadige oplossingen.
Bekijk de afbeelding

Thanks for Sharing (2012)


'Thanks for Sharing' volgt drie seksverslaafden in hun strijd om te functioneren in de samenleving, met behoud van een betekenisvolle relatie. Ales (Mark Ruffalo) probeert een relatie op te bouwen met Phoebe (Gwyneth Paltrow), een wilde onafhankelijk vrouw die heeft afgezworen om nog te daten met verslaafden nadat ze haar relatie heeft verbroken met een alcoholist. Mike (Tim Robbins) is getrouwd met zijn grote liefde van de middelbare school, maar raakt net zo verslaafd aan zijn herstelprogramma als aan de seks. Neil (Josh Gad) verbergt een camera in zijn tennisschoen om in het geheim onder de rokken van vrouwen te filmen, terwijl hij zijn vrienden probeert te overtuigen dat hij kan leven zonder seks. Allen moeten ze om zien te gaan met hun verslaving, wat leidt tot verschillende hilarische en ongewone situaties.
Bekijk de afbeelding

Elle s'en va (2013)


Een vrouw heeft te maken met een mislukte relatie en een restaurant dat op de rand van de afgrond staat. Daarom besluit ze samen met haar kleinzoon op een roadtrip te gaan.
Bekijk de afbeelding

Gabrielle (2013)


Gabrielle is een jonge vrouw met het Syndroom van Williams. Zij geniet zo van het leven dat je automatisch met haar mee geniet, en ze heeft een exceptionele gave voor de muziek. Sinds ze haar vriend Martin heeft ontmoet, in het recreatiecentrum waar ze koorleden zijn, zijn ze onafscheidelijk geweest. Maar, omdat ze 'anders' zijn, zijn hun geliefden bang voor hun relatie. Terwijl het koor zich voorbereidt op een belangrijk muziekfestival, probeert Gabrielle alles wat in haar macht ligt om haar onafhankelijkheid te bereiken.


NieuwsFilm

meest populair