Arnold Schwarzenegger doet het vijf keer per dag

Arnie zou een heel harem hebben (gehad).

Acteur Arnold Schwarzenegger heeft een enorme seksdrive. De ster zou vijf maal per dag actief zijn tussen de lakens. Volgens Tom Arnold, co-acteur in de film True Lies (1994), heeft de voormalige gouverneur van Californië zelfs een hele harem tot zijn beschikking om hem te bevredigen.
"Het libido van Schwarzenegger is erg hoog", aldus Arnold. En dat is nog een understatement, zo blijkt. "Vrouwen lopen af en aan."

De 66-jarige spierbundel komt dus ruim voldoende aan zijn trekken. "Hij heeft een grote behoefte en het maakt eigenlijk allemaal deel uit van zijn fitnessroutine", onthult de Arnold. "Vijf maal per dag is een goed gemiddelde. Weinig dames zijn daartoe bereid. Hij verkeert dan ook in uitstekende vorm."

Naast het feit dat Schwarzenegger gastheer speelt voor een harem vrouwen, lopen er ook halfnaakte mannen rond op zijn domein. De gespierde heren fitnessen samen met 'The Governator' en tonen maar al te graag hun afgetrainde lichaam aan bezoekers. "Schwarzenegger tracht nu eenmaal te leven zoals een koning", besluit Arnold.



NieuwsFilm