Filmversie ''t Schaep met de 5 Pooten' uitgesteld

Er zijn niet genoeg geldschieters gevonden.

In januari kwam producent Job Gosschalk nog met het heugelijke nieuws dat zijn serie, ’t Schaep met de 5 Pooten, naar het witte doek zou komen. Castleden van de serie waaronder Loes Luca, Pierre Bokma, Marc-Marie Huijbregts, Carry Tefsen en Georgina Verbaan hadden al laten weten mee te willen werken aan de serie.

Dat feestje gaat voorlopig dus niet door. Volgens scenarist Frank Houtappel zijn er niet genoeg geldschieters gevonden om te kunnen beginnen met de opnames. Het scenario is wel al helemaal af.

Dat wil niet zegen dat we niet meer kunnen genieten van de franchise. In plaats van een filmversie, wordt er nu eerst gewerkt aan een nieuw seizoen van de serie. Daardoor schept men meer tijd om te zoeken naar geldschieters.

De serie ’t Schaep met de 5 Pooten verscheen in 2006 en was een remake van de gelijknamige serie uit 1969. In 2009 verscheen het vervolg ’t Vrije Schaep, en twee jaar later ’t Spaanse Schaep. Hieronder een van de vele liedjes uit de serie: Als je mekaar niet meer vertrouwen kan.



NieuwsFilm

meest populair