Saoirse Ronan over haar auditie voor 'Star Wars: Episode VII'

Ze moest spelen met een lichtzwaard.

Eerder deze week bevestigde Saoirse Ronan dat ze auditie gedaan had voor Star Wars: Episode VII. Ze was daarmee de eerste die dat bevestigde, maar vertelde meteen dat het niets wil zeggen. Iedereen die ze kende had wel auditie gedaan voor de film van J.J. Abrams. Toch is ze nu ook de eerste die vertelt hoe de auditie eruit zag.

Heel gedetailleerd is haar omschrijving niet, maar toch is het leuk om te lezen. "Ja, ik deed auditie voor Star Wars: Episode VII. Ik weet niet of ik dat had mogen zeggen, maar echt iedereen heeft auditie gedaan. Zoveel mensen die ik ken hebben auditie gedaan voor dezelfde rol als ik. Dus ik stel me gewoon voor dat J.J. de hele aardbol afzoekt naar de mensen die hij nodig heeft."

"Niemand weet waar het over gaat, en niemand heeft het scenario gelezen. Dus ik ging naar de auditie en moet zeggen, het is de eerste keer dat ik dacht, 'Weet je wat? Zelfs als ik de rol niet krijg, was het de moeite waard. Ik had zo'n leuke auditie, ik moest doen alsof ik een lichtzwaard tevoorschijn haalde uit een tas, hem inspecteren en niet weten wat het is. Dat was... geweldig. Een lichtzwaard! Star Wars!"



NieuwsFilm

meest populair