FilmTotaal steunt talent: Iman de Vries maakt horror/coming of age film

Een ambitieuze Nederlandse regisseur met een interessant project!

FilmTotaal steunt aankomend Nederlands filmtalent. Zo ook Iman de Vries, die onlangs afstudeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten. Hij wil een korte film gaan maken met de titel Doorbijten, dat een mengeling van een horror-film en een coming of age verhaal moet worden. Voor zijn project is De Vries een promotiecampagne op crowdfundingswebsite cinecrowd begonnen.

Doorbijten moet een kruising tussen een horrorfilm en een coming of age-verhaal worden. In de film schuilen Bram, een zestienjarige jongen, en zijn tienjarige zusje Sophie in een caravan. De wereld is vervallen in chaos. Mensen zijn verandert in bloeddorstige en hersenloze monsters. Sindsdien schuilen de twee in de caravan. Als het eten opraakt, moet Bram wel de wereld in. Tijdens zijn zoektocht komt hij oog in oog te staan met de gevolgen van de uitbraak. Als alle hoop vervlogen lijkt te zijn, moet Bram de kracht zien te vinden om terug te keren naar zijn zusje.

De Vries heeft de intentie om een horrorfilm met een hart te maken. "Ik wil het publiek ontroeren, op het puntje van hun stoel laten zitten en laten nadenken over wat zij in een dergelijke situatie zouden doen."

Bekijk hier een filmpje waarin De Vries zelf vertelt wat zijn bedoelingen zijn met het project. Mocht je Iman de Vries steunen bij het maken van zijn project, dan kan dat op cinecrowd.



NieuwsFilm

meest populair