Ook Natalie Portman gelooft in Marvel-film met vrouwelijke heldin

We hebben nu ook een idee wie het gaat worden.

Eerder berichtten we al dat Marvel hard nadenkt over een film waarin een vrouwelijke superheld de hoofdrol speelt. De filmwereld van de studio bestaat op dit moment voornamelijk uit mannen, en het is zaak voor de studio om ook het vrouwelijk publiek aan te spreken met zijn films. Om die reden zijn er al een aantal sterke vrouwen geïntroduceerd in de films, zoals Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), Black Widow (Scarlett Johansson) en Jane Foster (Natalie Portman).

Nu spreekt laatstgenoemde, Portman, ook over een superheldenfilm bij Marvel met een vrouwelijke hoofdrolspeelster. ”Er zijn absoluut al veel sterke vrouwen, dus het zal interessant zijn als er een film komt over een vrouwelijke superheld, en ik denk dat die er komt – ik heb gehoord dat die er zal komen – en natuurlijk, een centraal niet-blank personage zal ook leuk zijn. Hoofdpersonen.”

Enige ideeën over welke vrouw de hoofdrol krijgt, hebben we al. Stan Lee sprak eerder over de vrouwelijke superheld waarvan hij denkt dat er een film komt.

”Waarschijnlijk zullen ze een film maken over de Black Widow. Ik weet het eigenlijk wel zeker. Maar, het ding is, vrouwen vinden deze films net zo leuk als mannen. Dus we hoeven niet ons best te doen om een vrouw te vinden. Maar dat zal toch gebeuren.”



NieuwsFilm

meest populair