Neil Marshall regisseert 'Troll Hunter' remake

En neemt een grote aflevering van Game of Thrones seizoen 4 voor zijn rekening.

Sinds in 2010 Centurion verscheen heeft regisseur Neil Marshall geen nieuwe film meer gemaakt. De regisseur werd geprezen om de aflevering Blackwater van Game of Thrones, en heeft nu een nieuw project gevonden.

Hij zal een remake regisseren van de Noorse film Troll Hunter. De productie moet begin 2014 van start gaan. De oorspronkelijke film gaat over een groep studenten die mysterieuze berenmoorden onderzoeken. Tijdens hun zoektocht komen ze op het pad van een trollenjager. In eerste instantie geloven ze hem natuurlijk niet, totdat ze mee mogen.

Verder zal Marshall een nieuwe aflevering van Game of Thrones voor zijn rekening nemen. Het betreft een aflevering met veel grootse gebeurtenissen, die volgens Deadline qua schaalgrootte lijkt op Blackwater. Op dit moment is hij al bezig daarmee, in Ierland.

Zodra de regisseur daarmee klaar is, zal hij beginnen met zijn remake van Troll Hunter. Het budget zal rond de 25 miljoen dollar worden, en er wordt al hard gezocht naar hoofdrolspelers. Bekijk hieronder de trailer van het Noorse origineel.



NieuwsFilm

meest populair