Gerucht: Arnold Schwarzenegger speelt slechterik in 'Avatar 2'

Hij zou zich weer met James Cameron herenigen.

Afgelopen augustus hoorden we voor het laatst iets over Avatar 2. Toen bleek dat er niet twee, maar drie vervolgen zouden komen op de film uit 2009. Nu zegt LatinoReview te weten wie de slechterik in de film zal spelen.

James Cameron vertelde onlangs nog over de film dat de mensen natuurlijk terugkomen om Jake (Sam Worthington) en Neytiri (Zoe Saldana) weer lastig te vallen. ”Hun verhaal wordt voortgezet en ik verwacht dat die nare mensen niet voor altijd weg zijn gegaan: ‘Ach ja, dat heeft niet gewerkt!’” vertelde hij.

Volgens LatinoReview zal niemand minder dan Arnold Schwarzenegger een van die nare mensen gaan spelen in de film. Waarop ze zich precies baseren bij dit gerucht is niet bekend.

We weten overigens wel wie de scenario’s van de aankomende Avatar-films schreven. Josh Friedman werkt aan het scenario van Avatar 2, Rick Jaffa en Amanda Silver aan dat van Avatar 3 en Shane Salerno aan Avatar 4.

De productie van de films moet in 2014 van start gaan. De eerste vervolgfilm wordt dan in december 2016 uitgebracht, de tweede in december 2017 en de derde in 2018.



NieuwsFilm

meest populair