'Men in Black 4' mogelijk zonder Will Smith

Hij gelooft dat drie films in de franchise wel genoeg is.

Hadden we vorige maand nog het bericht dat Men in Black 4 al op de planning staat, nu kunnen we berichten dat er minstens één ster is die daar weinig zin meer in heeft. Will Smith vertelde in een interview dat hij gelooft dat drie films in de franchise maar genoeg moet zijn.

”Ik denk dat drie films wel genoeg moet zijn. Drie films in welke franchise dan ook is genoeg voor mij. We kijken ernaar en we zullen erover nadenken, maar ik heb het gevoel dat het tijd wordt voor iemand anders om zich ermee bezig te houden.”

Ondertussen werken Sony en Columbia Pictures wel nog aan de vierde film in de franchise. Scenarist Oren Uziel is ingehuurd om het scenario van de film te schrijven. Maar, als dit scenario goed genoeg zal blijken om te maken, is het dus de vraag of Smith er wel zin in heeft.

Wat goed zou kunnen, is dat jongere acteurs het stokje over zullen nemen. Dan hoeft de franchise niet gereboot te worden, en kan er een frisse film komen. Dat is wat men nu ook bij Ghostbusters III probeert te bewerkstelligen, dus heel vreemd zou een dergelijke keuze niet zijn.

Dit blijkt ook uit de vraag of Smith het ziet zitten om zijn zoontje Jaden een rol te laten spelen in de vierde film. ”Als ze daar interesse in hebben – het is echter niet iets waar ik actief achteraan zit, en ik weet niet of Jaden wel interesse heeft, maar mocht dat zo zijn, staan we ervoor open.”



NieuwsFilm

meest populair