Uitslag POLL: Het meest favoriete personage uit 'The Avengers'?

En de winnaar is...

Via de POLL Het meest favoriete personage uit 'The Avengers'? konden de bezoekers van FT laten weten welke superheld zij het meest kunnen waarderen uit de succesvolste film van Marvel Studios.

Overduidelijk is het personage Iron Man van acteur Robert Downey Jr. de meeste favoriete held. De ijzeren superheld, die vanaf aankomende woensdag weer te zien is in Shane Blacks Iron Man 3, kreeg 45% van de stemmen en bleef daarmee de nummer twee ruimschoots voor. Dit is de groene spierbundel Hulk, in The Avengers (2012) gespeeld door Mark Ruffalo, die 28% van de stemmen kreeg. Iron Man en de Hulk waren daarmee veruit de meest favoriete helden uit de veelbesproken kaskraker van Joss Whedon. Alleen Black Widow (Scarlett Johansson) en Thor (Chris Hemsworth) wisten met beide 7% redelijk wat stemmen te verzamelen. Hieronder de complete top:

1. Iron Man (Robert Downey Jr.) - 45%
2. Hulk (Mark Ruffalo) - 28%
3. Black Widow (Scarlett Johansson) - 7%
4. Thor (Chris Hemsworth) - 7%
5. Captain America (Chris Evans) - 4%
6. Agent Phil Coulson (Clark Gregg) - 3%
7. Loki (Tom Hiddleston) - 3%
8. Hawkeye (Jeremy Renner) - 2%
9. Nick Fury (Samuel L. Jackson) - 1%

Robert Downey Jr.'s Iron Man maakte zijn debuut in de superheldenfilm Iron Man (RT = 93%, IMDb = 7,9, FT = 7,9), die circa $140 miljoen kostte om te maken en tot zo'n $585,2 miljoen kwam aan de wereldwijde bioscoopkassa. Na de onderstaande clip "The Jericho" volgt de complete einduitslag:


De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
web polls


NieuwsFilm

meest populair