James Wan vervangt Justin Lin als regisseur 'Fast & Furious 7'

"Vroom Vroooom...", aldus de regisseur van 'Saw' en 'The Conjuring'.

Verleden week werd bekend dat regisseur Justin Lin met het binnenkort te verschijnen Fast & Furious 6 zijn laatste FF heeft geregisseerd. Niet veel later ging het gerucht dat Universal Pictures zich voornamelijk richtte op Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), Brad Furman (The Lincoln Lawyer) of Harald Zwart (The Karate Kid) voor de opvolging, aangezien de studio het zevende deel al in de zomer van 2014 wil lanceren. Volgens Deadline is het nu echter Saw-regisseur James Wan die op het punt staat zijn handtekening te zetten.

Op zijn Twitter account laat Wan al blijken dat hij er zin in heeft en dit wijst er mogelijk op dat het inkt ondertussen al is opgedroogd. De Tweet van Wan gisterenavond: "Vroom Vroooom..." Wan is ook bekend van de films Death Sentence, Insidious en de aanstaande releases van The Conjuring en Insidious Chapter 2.

Fast & Furious 6 gaat aankomende maand in première. De verwachtingen zijn hoog, aangezien het voorgaande goed ontvangen vijfde deel uiterst succesvol was aan de internationale bioscoopkassa.



NieuwsFilm

meest populair