Carrie Fisher keert terug in 'Star Wars: Episode VII'

Naast Han Solo keert dus ook Princess Leia terug.

Enige tijd geleden meldde LatinoReview dat Harrison Ford gecast was in Star Wars: Episode VII, of dat de acteur in ieder geval binnenkort zou tekenen voor een rol in de film. Vervolgens waren er natuurlijk ook geruchten waarin verteld werd dat ook Mark Hamill en Carrie Fisher terug zullen keren voor de film.

Nu blijkt dat in ieder geval die laatste, Carrie Fisher, terug zal keren voor de film. In een interview met het tijdschrift Palm Beach Illustrated werd haar rechttoe rechtaan gevraagd of ze kon bevestigen of ze haar rol van Princess Leia wederom zou spelen in de nieuwste film in de franchise. Daarop antwoordde ze net zo rechttoe rechtaan: ”Yes.”

Daarop vroeg de interviewer naar haar beeld van Leia in de nieuwste film. ”Elderly. She’s in an intergalactic old folks’ home [laughs]. I just think she would be just like she was before, only slower and less inclined to be up for the big battle. ”

En of ze nog altijd hetzelfde kapsel (de ‘bagel buns’) zou dragen: ”The bagel buns and the bikini, because probably she has sundowners syndrome. At sundown, she thinks that she’s 20-something. And she puts it on and gets institutionalized. ”

De woorden uit de mond van Fisher zijn nog geen officiele bevestiging, maar het lijkt in ieder geval steeds waarschijnlijker te worden dat de originele cast van de eerste filmtrilogie terug zal keren. Zo vertelde ook Mark Hamill dat hij dacht wel gecast te zullen worden in de nieuwste Star Wars-film.

Zo werden hij en ook Harrison Ford en Carrie Fisher uitgenodigd om met scenarist Michael Arndt en LucasFilm studiobons Kathleen Kennedy in gesprek te gaan. De film, die door niemand minder dan J.J. Abrams geregisseerd zal worden, moet in de loop van 2015 in de bioscopen gaan draaien.



NieuwsFilm

meest populair