Bradley Cooper wilde geen Oscar winnen

De dood van zijn vader heeft alles in perspectief geplaatst.

Bradley Cooper hecht niet veel waarde aan de prijzen die hij wint. In het aprilnummer van de Britse GQ vertelde de ster van Silver Linings Playbook, die de Academy Award voor de Beste Acteur aan zijn neus voorbij zag gaan, dat prijzen niet de drijvende kracht achter zijn carrièrekeuzes vormen.

"Ik wil geen Oscar winnen,” vertelde de 38-jarige acteur. ”Het zou niets veranderen. Niets. De dingen in mijn leven die nog niet zijn zoals ze moeten zijn, zouden dat ook niet worden als ik een Oscar zou winnen.”

In het interview vertelde de acteur dat de dood van zijn vader alles in zijn leven in een nieuw perspectief plaatste. ”Dood werd heel echt. Omdat mijn vader, die 36 jaar in mijn leven was, plotseling weg was. Echt weg,” vertelde Cooper.

Hij heeft de dood van zijn vader voor zijn ogen zien gebeuren, en dat maakte alles erg voelbaar. Nu realiseert de acteur zich naar eigen zeggen dan ook dat prijzen helemaal geen waarde hebben, en heeft hij min of meer alle interesse in het winnen van een Oscar verloren.

NieuwsFilm

meest populair