Nieuwe relatie voor Charlize Theron?

Ze zou vallen voor Oscar-host Seth MacFarlane.

Kan het zijn dat de uitreiking van de Academy Awards dit jaar meer heeft gebracht dan Oscar-goud? In Hollywood doen geruchten de ronde dat de ceremonie van dit jaar, en de repetities voor die ceremonie, tot een romance hebben geleid.

Het zou gaan tussen Oscar-winnares Charlize Theron en eenmalig gastheer Seth MacFarlane. Volgens de berichten was er direct een klik tussen de twee, toen ze oefenden voor MacFarlane’s openingsnummer.

Volgens mensen dicht bij Theron vindt de Zuid-Afrikaanse actrice dat MacFarlane grappig, knap en charmant is. ”Charlize vindt Seth een geweldige man, die haar niet alleen laat lachen, maar ook veel meer dan een grappenmaker is,” vertelde een Hollywood insider die jarenlang met Theron heeft gewerkt.

De twee zouden niet alleen de hele nacht na de Oscars samen doorgebracht hebben, maar willen elkaar weer zien. ”Het is nog vroeg, maar ik zie een nieuwe relatie opbloeien,” voegde een tweede bron toe, die aanwezig was bij MacFarlane’s eigen post-awards feestje.

De timing is in ieder geval goed voor de twee. MacFarlane heeft op dit moment geen relatie en Theron ook niet. Zij is single sinds haar relatie met Stuart Townsend na negen jaar uit ging.



NieuwsFilm

meest populair