Shane Acker regisseert animatiefilm 'Beasts of Burden'

Over honden en katten die de inwoners van een klein dorpje redden.

Shane Acker, die in 2009 de animatiefilm 9 regisseerde, is ingehuurd om Reel FXs adaptie van het stripboek Beasts of Burden te regisseren. Het scenario van de vooralsnog onbetitelde film wordt geschreven door Darren Lemke (Jack the Giant Killer).

Het verhaal van de strip werd geschreven door Evan Dorkin en Jill Thompson en speelt zich af in Burden Hill. Dat is een klein dorpje waar zich een serie bovennatuurlijke gebeurtenissen afspeelt. Die zijn zo ernstig dat een groep honden (en één kat) samen gaan werken om hun baasjes en de overige inwoners van de stad veilig te houden.

De film wordt verder geproduceerd door Aron Warner, van Reel FX, in samenwerking met Mike Richardson van Dark Horse entertainment en Andrew Adamson van Strange Weather.

De adaptie moet, zoals te verwachten valt bij een dergelijk verhaal, een animatiefilm worden. Acker werd ontdekt door Tim Burton en Timur Bekmambetov, toen zij de korte film 9 zagen. Ze hielpen Acker toentertijd om de korte film om te toveren tot een volwaardige film.

Wanneer Beasts of Burden in de bioscopen uit moet komen is niet bekend.


NieuwsFilm

meest populair